Biografie

Bob van Enk alias DJ Diyo is een geboren Zwollenaar en van huis uit bloemist. Bob heeft hier dan ook een studie in afgerond. De bloemetjes waren echter al snel uitgebloeid en hij ging ergens anders zaaien. Hoe die oogst verliep kunt u hieronder lezen.

2000 - De muzikale carrière van Bob begint in het jaar waarin alle computers zouden crashen. Elke zaterdagavond is het dansen geblazen in Grand Café Public in Zwolle. Bob loopt als roadie mee met DJ Hans Stroeve.

2001 - De samenwerking tussen Hans en Bob fonkelt en sprankelt. Zo goed dat Hans hem het vertrouwen geeft om eens wat plaatjes te draaien. Later in het jaar mag hij samen met een andere dj (Jorden van Amstel) ook draaien op wat studentenfeesten. Op 31 december staat Bob samen met Hans op het Nieuwjaarsfeest in Zwolle.

2002 - Op 28 maart krijgt Bob zijn eerste eigen resident dj plek. Twee keer in de maand mag hij plaatjes aan elkaar draaien in Studentencafé Het Vliegende Paard. Later mag hij hier vaker gaan draaien.

2003 - Het jaar waarin ‘Diyo’ wordt geboren. Na een lange week brainstormen verzint Bob zijn eigen artiestennaam. Hierop volgend registreert hij de domeinnaam www.diyo.nl en zendt hij ‘Diyo’ als merknaam in naar het Benelux Merkenbureau. Bob krijgt voor het eerst een ‘eigen’ avond tijdens een oud & nieuw feest.

2004 - In augustus van dit jaar schrijft hij zich in bij de Kamer van Koophandel  en vraagt een BTW nummer aan. Vanaf heden werkt hij zelfstandig. Blof brengt de zomer door in Spanje met de Counting Crows en wij hebben een hele goede zomer(hit): Dragostea Din Teï van O-Zone. Tijdens het oud & nieuw feest staat  Bob samen op het podium met DJ Cas en DJ Jean!

2005 - Het jaar van investeren: de aanschaf van kwalitatief goede apparatuur. Het jaar waarin Bob de eerste bruiloft zelfstandig verzorgt. Dit naar alle tevredenheid van het bruidspaar en de nog vele volgende paren!! Tijdens de oud en nieuw feesten staat Bob samen op het podium met DJ Johan Gielen. De nummers één uit de top 40 dit jaar bestaan veelal uit Nederlandse producties: o.a. Kane, Guus Meeuwis en Lange Frans & Baas B.

2006 - In de zomer verzorgt Bob de muziek tijdens de dansavonden in Café de Notaris. Marco Borsato geeft 10 uitverkochte concerten in het Gelredome en scoort de nummer 1 positie in de singel top 100. In café de Belgische Keizer is er een speciaal kerstdiner; de combinatie van dineren en dansen is uniek.

2007 - De Vier Jaargetijden in Zwolle zoekt een dj voor vaste avonden. Slim als ze zijn, bellen ze Bob. Hiermee is hij weer een ervaring rijker: een nieuwe doelgroep met nieuwe muzikale wensen. Hier wordt namelijk vooral house muziek gedraaid. De zomerhit Heater van Samim is één van de meest gedraaide plaatjes uit de cd koffer van Bob.

2008 - De singel ‘This is the life’ van nieuwkomer Amy McDonald staat wekenlang hoog in de hitlijsten. Bob draait dit nummer vaak als openingsdans op een bruiloft. Het is nog niet eerder voorgekomen dat Bob een net uitgekomen nummer zo vaak gebruikt als openingsdans. De eerste opdracht in onze hoofdstad wordt ook een feit. Voor het eerst mag Bob plaatjes draaien in hartje Amsterdam en wel in het Amsterdams Historisch Museum.

2009 - Bij Jan Smit groeit een tuintje in zijn hart. Bij Bob groeit er ook wat: het aantal boekingen stijgt behoorlijk ten opzichte van de vorige jaren! Mede hierdoor kan hij een bedrijfspand kopen op de Marslanden G in Zwolle. Vanaf nu kan er makkelijk en gratis voor de deur geparkeerd worden om de muzikale wensen met Bob te bespreken. Ook heeft Bob zijn eigen record aan boekingen verbroken: 142 boekingen in 2009!!

2010 - In dit jaar trouwt Bob met Angela. Vanzelfsprekend verzorgt hij deze avond zelf de muziek! Nederland krijgt weer een nieuwe talentenjacht voorgeschoteld: ‘The voice of Holland’. Dit wordt een groot succes met als winnaar Ben Saunders.

2011 - Het jaar van innovatie, Danza Caduro en Gotye. Er wordt veel geïnvesteerd in led verlichting en een nieuw dj meubel dat in juli 2012 klaar moet zijn. Danza Caduro wordt door de meesten bekroond als ware ‘zomerhit’, maar de voorkeur van Bob gaat uit naar Gotye.

2012 - Het jaar waarin Bob het podium weer eens gaat delen met DJ Hans Stroeve. Oude herinneringen worden opgehaald tijdens een paar edities van Re-Public in Odeon.  Het nieuwe dj meubel dat in gebruik is genomen slaat aan als een bom! Iedereen is enthousiast over de vele mogelijkheden. De boekingen zijn weer enorm, maar liefst 129 optredens dit jaar.

2013 - Niet iedereen is er enthousiast over maar Bob wel, het Keurmerk Trouwen!  Door een simpel visueel logo is te zien of een bedrijf innovatief, professioneel en betrouwbaar is.  In de zomer van dit jaar is Bob voor het eerst door deze zware keuring heen gekomen. Robin Thicke heeft dit jaar een ‘klein’ hitje met Blurred Lines. Op veler verzoek draait Bob hem op bijna elk huwelijksfeest. Als hij zelf een populaire plaat mag noemen is ‘This is what it feels like’ (Armin van Buuren) een van zijn favorieten.

2014 - "Uh, because I'm happy". De plaat van Pharrell Williams die eind 2013 is uitgebracht wordt een grote hit. Ik denk dat elke dj hem minimaal 1 keer gedraaid heeft dit jaar. Ik zelf ben ook erg happy. Op 16 juli wordt namelijk mijn zoon Lars geboren. Een erg bijzondere gebeurtenis! Besloten dat er een kleinere show bij moet komen voor de kleinere groepen en feestlocaties. Deze moet in 2015 klaar zijn. Het jaar mocht ik afsluiten met een bruiloft in Huizen. Ze vierde hun bruiloft op 31 december met vuurwerk en champagne!

2015 - Zoals gepland kon ik voor het hoog seizoen beschikken over het nieuwe kleinere dj meubel voor de kleinere groepen of feestlocaties. Het meubel kan gelijk goed gebruikt worden omdat deze voordeliger variant veel bruidsparen aanspreekt. Ook beginnen we dit seizoen met een nieuwe website en doe ik veel boekingen met een saxofonist en ook enkele met een zangeres. Het was geen jaar met extreem veel boekingen maar de feesten die ik had waren echt super tof!

2016 - Na jarenlang het rode logo gebruikt te hebben vond ik het wel eens tijd voor iets nieuws. Daarom heb ik Laurens de opdracht gegeven om iets moois te maken. En dat is goed gelukt al zeg ik het zelf. Omdat de kleur van het logo ook veranderde had dat impact op de hele huisstijl inclusief de studio. Nieuwe stoelen, nieuwe gordijnen, een nieuwe kleur verf en omdat hij toch al aan uitbreiding toe was, een nieuwe cd kast! 2016 is niet het jaar van Justin Timberlake met zijn 'Cant stop the feeling' maar wel van Mike Posner die met 'I took a pill in Ibiza' de meest gedraaide & gekochte plaat scoorde.

Rapportcijfers

De opdrachtgevers gaven DJ Diyo de volgende cijfers:

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddeld rapport:

9.4 van maximaal 10 op basis van 706 recensies.

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten