Toffe bruiloft feestlocaties 2017

Het einde van een bewogen jaar is alweer in zicht. Als ik kijk naar mijn agenda voor volgend jaar dat staat deze alweer lekker vol. De feestlocatie waar de bruidsparen hun bruiloft gaan vieren is weer lekker divers en daar wordt ik blij van. Ik vind namelijk die afwisseling wel erg tof!

Vanzelfsprekend ben ik ook op trouwlocaties geweest waar ik liever niet meer kom. Dit komt dan door de locatie, transport of personeel. Aan de andere kant heb ik ook een aantal favoriete locaties waar jij je bruiloft kan gaan vieren.

Hierbij benoem ik er een aantal die voor volgend jaar al in mijn agenda staan.

- Landgoed Rhederoord

fotocredit: onbekend 

- Kasteel Hooge Vuursche

fotocredit: onbekend

- Logtenberg

fotocredit: onbekend


- Woeste Hoeve 

Fotocredit: onbekend

- Havezathe Den Alerdinck

Fotocredit: onbekend

Dit zijn locaties waar ik graag kom met mijn drive-in show om de muziek te verzorgen op bruiloften. Dit komt omdat ik met deze locaties prettig kan samenwerken en de sfeer van de locaties erg fijn is. En ook niet geheel onbelangrijk, deze feestlocaties zijn gewoon af en netjes onderhouden.

Ik vind het erg leuk om ook volgend jaar weer op deze locaties te mogen draaien. En ik weet zeker dat elke bruiloft weer een fantastisch feest wordt! 

Gepubliceerd op: 2016-12-14

Kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 75 minuten. Deze afspraak zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.


Venster sluiten
Thuis kennismaken

Je hebt gekozen voor de volgende datum:

Een afspraak duurt tussen de 40 en 60 minuten. De afspraak zal bij je thuis plaats vinden. Deze afspraak kost € 25,00 en hiervoor zul je een factuur ontvangen. Deze zal via de email worden toegestuurd. Mocht de boeking bevestigd worden, dan zullen deze kosten verekend worden met de eindfactuur van het feest.

Op deze datum zijn de volgende tijden nog beschikbaar.

Venster sluiten