Bruiloftsfeest met dj in Amerongen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Amerongen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Amerongen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Amerongen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Amerongen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Amerongen Prijzen bruiloft dj Amerongen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 689 recensies.

Frits geeft een 10

Bruiloft Buitenplaats Amerongen 17 juni 2022 te Amerongen

Hele fijne en goede ervaring. Duidelijk, overzichtelijk, fijn contact vooraf. Prettige eerste kennismaking. Hele leuke avond en feest gehad. Echt een aanrader!!!


Feestdatum: 2022-06-17
Feestlocatie: Buitenplaats Amerongen te Amerongen
Drive-in show Buitenplaats Amerongen

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Amerongen

Buitenplaats AmerongenBuitenplaats Amerongen
Drostestraat 12
3958 BK Amerongen
0343206001
Bruiloft DJ Diyo
9.3
689
1
10
Reactie van: Aline

We hebben een heerlijk feest gehad, waarbij ook de gasten hun complimenten hebben uitgedeeld voor de DJ. De muziekkeuze paste goed bij onze smaak, maar tegelijkertijd werden de andere gasten niet vergeten zodat een groot deel op de dansvloer stond. De overgang tussen de nummers verliep heel prettig. De informatie en afspraken vooraf waren erg duidelijk.

Feestdatum: 2022-05-14 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Aafje

Onze ervaring met DJ Diyo is bovenverwachting goed. Bob heeft goed geluisterd naar onze wensen en het feest was dan ook meer dan geslaagd. Zeer professioneel en let op alle details. De saxofonist die aanwezig was maakte het voor ons samen met DJ Diyo compleet! Ontzettend bedankt. Wij kijken terug op een geweldig feest!

Feestdatum: 2022-10-21 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Mitchell

Wij raden Bob (DJ Diyo) iedereen aan. Hij heeft voor een topfeest gezorgd met een mix aan goede muziek, waarbij vanaf het begin tot het einde de hele dansvloer gevuld stond. Ouderen stonden te dansen op hip-hop en de jongeren deden mee met de rock and roll. Het was een groot feest waarbij er geen stiltemoment te vinden was. Hij voelt de sfeer op de dansvloer super goed aan en draait de ene naar de andere goede plaat. Diverse genres mixt hij aan elkaar, van hip hop tot latin en van rock and roll tot happy-hardcore. Alles kwam voorbij. Wij en onze gasten hebben er super van genoten. Achteraf hebben we alleen maar positieve reacties gehad. Wil je een topfeest boek dan Bob (dj Diyo).

Feestdatum: 2022-05-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Rhee bruiloft dj Koewacht bruiloft dj Norg bruiloft dj Peij bruiloft dj Etten bruiloft dj Veldhuizen bruiloft dj Oudesluis bruiloft dj Middelie bruiloft dj Oostdijk bruiloft dj Steenwijkerdiep bruiloft dj Wildenborch bruiloft dj Losdorp bruiloft dj Burgervlotbrug bruiloft dj Kadoelen bruiloft dj Kralingen bruiloft dj Ammerstol bruiloft dj Zweeloo bruiloft dj Waterhuizen bruiloft dj Nieuwersluis bruiloft dj Breklenkamp bruiloft dj Kommerdijk bruiloft dj Tinallinge bruiloft dj Ubroek bruiloft dj Feerwerd bruiloft dj Gersloot