Bruiloftsfeest met dj in Amsterdam

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Amsterdam tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Amsterdam zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Amsterdam muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Amsterdam bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Amsterdam Prijzen bruiloft dj Amsterdam

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 691 recensies.

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Amsterdam

JacobszJacobsz
Ringdijk 1
1097 AA Amsterdam
0642454677
PolanentheaterPolanentheater
Polanenstraat 174
1013 WC Amsterdam
0206821311
GummmbarGummmbar
Paul van Vlissingenstraat 8A
1096 BK Amsterdam
0207753916
Amsterdams Historisch MuseumAmsterdams Historisch Museum
Kalverstraat 92
1012 PH Amsterdam
0206236736
Bruiloft DJ Diyo
9.4
691
1
10
Reactie van: Tristan

Wij zijn blij met onze keuze voor Bob! Het is een DJ die verstand heeft van wat hij doet en wat het publiek wil horen. Kwalitatief is alles super, van overgangen tot het inschatten waar het publiek behoefte aan heeft. We zijn ook goed geholpen met de voorbereidingen en Bob heeft ook de muziek van onze openingsdans super gemixt.

Feestdatum: 2023-06-03 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Iris

Bob is een hele toegankelijke man. Zakelijk in zijn communicatie, maar erg betrokken in de voorbereiding. Alles is mogelijk qua licht, geluid en muziek. Zijn website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk! Bob heeft zelfs de moeite genomen om contact op te nemen met de ceremoniemeester om de laatste details door te nemen. Hartstikke bedankt voor alles Bob, het was een top feest! We zullen jou zeker aanraden bij anderen!

Feestdatum: 2023-06-17 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Wendy

Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van onze gasten. Hij zorgde ook voor muziek toen ik met mijn vader naar voren liep, en na het tekenen toen we richting onze taart gingen en voor openingsdans en zorgde ervoor dat iedereen om ons heen stond! De dj heeft goed geluisterd naar onze muzieksmaak, en heeft mensen op de vloer gekregen waarvan we het niet hadden verwacht. Van eerste tot laatste contact verliep soepel en reageerde altijd op de appjes en mails. Het was een mooi en zeer geslaagd feestje! We zullen je ook zeker aanraden!!

Feestdatum: 2022-09-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Boer bruiloft dj De Lier bruiloft dj Ederveen bruiloft dj Neeritter bruiloft dj Woeste Hoeve bruiloft dj Zeijerveld bruiloft dj Sinderen bruiloft dj Rolde bruiloft dj Grolloo bruiloft dj Stedum bruiloft dj Hengelo bruiloft dj Kamperzeedijk bruiloft dj Bruinisse bruiloft dj Hengevelde bruiloft dj Zoutelande bruiloft dj Panheel bruiloft dj Helle bruiloft dj Blokhuizen bruiloft dj Bartlehiem bruiloft dj America bruiloft dj Westerwijtwerd bruiloft dj Gasselternijveen bruiloft dj Gortel bruiloft dj Niekerk bruiloft dj Linde