Bruiloftsfeest met dj in Amsterdam

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Amsterdam tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Amsterdam zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Amsterdam muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Amsterdam bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Amsterdam Prijzen bruiloft dj Amsterdam

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 622 recensies.

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Amsterdam

JacobszJacobsz
Ringdijk 1
1097 AA Amsterdam
0642454677
PolanentheaterPolanentheater
Polanenstraat 174
1013 WC Amsterdam
0206821311
GummmbarGummmbar
Paul van Vlissingenstraat 8A
1096 BK Amsterdam
0207753916
Amsterdams Historisch MuseumAmsterdams Historisch Museum
Kalverstraat 92
1012 PH Amsterdam
0206236736
Reactie van:

Bob is een bekwaam DJ die zich voorafgaand aan de kennismaking al had verdiept in de locatie. Er werd meegedacht met ons, de communicatie verliep soepel en snel. Met de dj booth en verlichting en overige equipement heeft Bob er een top feest van gemaakt.

Feestdatum: 2020-09-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob is een super DJ met veel ervaring en dat merk je. Hij denkt mee, voelt de sfeer goed aan en zorgt voor een goede aankleding van de ruimte. De communicatie verliep goed en het was vanaf het eerste moment een zeer prettige ervaring. Wij kunnen iedereen DJ Diyo aanraden en zullen dat ook zeker doen!

Feestdatum: 2021-08-20 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Feestdatum: 2019-05-31 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Katlijk bruiloft dj Obergum bruiloft dj Gaarkeuken bruiloft dj Saasveld bruiloft dj Landgraaf bruiloft dj Putbroek bruiloft dj Vragender bruiloft dj Boetele bruiloft dj Melderslo bruiloft dj Tongeren bruiloft dj Neerkant bruiloft dj Zandberg bruiloft dj Heythuysen bruiloft dj Groot-Ammers bruiloft dj Harmelen bruiloft dj Eppenhuizen bruiloft dj Zeewolde bruiloft dj Lauwersoog bruiloft dj Haskerhorne bruiloft dj Nieuw-Loosdrecht bruiloft dj Bronnegerveen bruiloft dj Axwijk bruiloft dj Oud Vroenhoven bruiloft dj Papendrecht bruiloft dj Moorveld