Bruiloftsfeest met dj in Apeldoorn

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Apeldoorn tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Apeldoorn zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Apeldoorn muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Apeldoorn bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Apeldoorn Prijzen bruiloft dj Apeldoorn

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 691 recensies.

Jan geeft een 9

Jubileum De Boschvijver 20 december 2014 te Apeldoorn

Persoonlijke wensen worden zeer goed opgepakt.


Feestdatum: 2014-12-20
Feestlocatie: De Boschvijver te Apeldoorn

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Apeldoorn

Finnegans Irish PubFinnegans Irish Pub
Hoofdstraat 176
7311 BD Apeldoorn
055-5768630
Het WoldhuisHet Woldhuis
Het Woldhuis 11
7325 WN Apeldoorn
0553684010
De BoschvijverDe Boschvijver
J.C. Wilslaan 25
7313 HK Apeldoorn
0553553871
Bruiloft DJ Diyo
9.4
691
1
10
Reactie van: Harm

Tijdens het bezoek een goed gevoel gekregen bij DJ Diyo. In de verdere voorbereidingen voor het bruiloftsfeest handig contact gehad via de portal en per mail. Het feest zelf is ontzettend leuk verlopen. Veel positieve reacties gekregen van gasten en lekker gedanst! Ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-11-05 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Iris

We zijn ontzettend blij dat we na enig twijfel toch voor een echte DJ hebben gekozen. We zouden achteraf zeker spijt hebben gekregen als we het niet gedaan hadden. Bob is zeer professioneel en weet het publiek in beweging te krijgen. Bob, dank je wel voor een fantastisch feest! Gerben en Iris

Feestdatum: 2023-08-25 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Aafje

Onze ervaring met DJ Diyo is bovenverwachting goed. Bob heeft goed geluisterd naar onze wensen en het feest was dan ook meer dan geslaagd. Zeer professioneel en let op alle details. De saxofonist die aanwezig was maakte het voor ons samen met DJ Diyo compleet! Ontzettend bedankt. Wij kijken terug op een geweldig feest!

Feestdatum: 2022-10-21 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Blauwhuis bruiloft dj Meijel bruiloft dj Ossenisse bruiloft dj Baarlo bruiloft dj Hulshorst bruiloft dj Echteld bruiloft dj Holtum bruiloft dj Luttenberg bruiloft dj De Kwakel bruiloft dj Krimpen a/d Lek bruiloft dj Eese bruiloft dj Buggenum bruiloft dj Broek op Langedijk bruiloft dj Darp bruiloft dj Geverik bruiloft dj Castenray bruiloft dj Littenseradiel bruiloft dj Veeningen bruiloft dj Camperduin bruiloft dj Witteveen bruiloft dj Geelbroek bruiloft dj Soesterberg bruiloft dj Noorderkolonie bruiloft dj Oosternijkerk bruiloft dj Vianen