Bruiloftsfeest met dj in Apeldoorn

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Apeldoorn tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Apeldoorn zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Apeldoorn muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Apeldoorn bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Apeldoorn Prijzen bruiloft dj Apeldoorn

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 611 recensies.

Jan geeft een 9

Jubileum De Boschvijver 20 december 2014 te Apeldoorn

Persoonlijke wensen worden zeer goed opgepakt.


Feestdatum: 2014-12-20
Feestlocatie: De Boschvijver te Apeldoorn

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Apeldoorn

Het WoldhuisHet Woldhuis
Het Woldhuis 11
7325 WN Apeldoorn
0553684010
De BoschvijverDe Boschvijver
J.C. Wilslaan 25
7313 HK Apeldoorn
0553553871
Finnegans Irish PubFinnegans Irish Pub
Hoofdstraat 176
7311 BD Apeldoorn
055-5768630
Cafe De ParisCafe De Paris
Raadhuisplein 5
7311 LJ Apeldoorn
0555221822
Reactie van:

We zijn super blij met onze keuze voor DJ Diyo. De opstelling was mooi! Fijne communicatie vooraf en op de avond zelf. Waar we erg blij mee waren was het feit dat Bob goed kijkt naar het publiek op de dansvloer. Valt het halverwege een nummer een beetje stil ging hij meteen over op een ander nummer. Hierdoor bleef iedereen lekker dansen. De ventilator die hij mee had was ook een uitkomst voor de toch wel warme ruimte. Kortom we vonden het super!

Feestdatum: 2019-05-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Feestdatum: 2019-05-31 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Stolwijk bruiloft dj Heythuysen bruiloft dj Wehl bruiloft dj Goudriaan bruiloft dj Annerveensche Kanaal bruiloft dj Eext bruiloft dj Laak bruiloft dj Glanerbrug bruiloft dj Nieuwerkerk bruiloft dj Nieuwolda bruiloft dj Martenshoek bruiloft dj Nieuw-Buinen bruiloft dj Annen bruiloft dj Aegum bruiloft dj Stevensweert bruiloft dj Scheemdermeer bruiloft dj Meppel bruiloft dj Beesd bruiloft dj Sijbekarspel bruiloft dj Heemserveen bruiloft dj Velserbroek bruiloft dj Meppen bruiloft dj Schoonebeek bruiloft dj Bolnes bruiloft dj Wahlwiller