Bruiloftsfeest met dj in Apeldoorn

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Apeldoorn tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Apeldoorn zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Apeldoorn muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Apeldoorn bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Apeldoorn Prijzen bruiloft dj Apeldoorn

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

Jan geeft een 9

Jubileum De Boschvijver 20 december 2014 te Apeldoorn

Persoonlijke wensen worden zeer goed opgepakt.


Feestdatum: 2014-12-20
Feestlocatie: De Boschvijver te Apeldoorn

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Apeldoorn

Het WoldhuisHet Woldhuis
Het Woldhuis 11
7325 WN Apeldoorn
0553684010
Cafe De ParisCafe De Paris
Raadhuisplein 5
7311 LJ Apeldoorn
0555221822
Finnegans Irish PubFinnegans Irish Pub
Hoofdstraat 176
7311 BD Apeldoorn
055-5768630
De BoschvijverDe Boschvijver
J.C. Wilslaan 25
7313 HK Apeldoorn
0553553871
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Tijdens het bezoek een goed gevoel gekregen bij DJ Diyo. In de verdere voorbereidingen voor het bruiloftsfeest handig contact gehad via de portal en per mail. Het feest zelf is ontzettend leuk verlopen. Veel positieve reacties gekregen van gasten en lekker gedanst! Ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-11-05 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Nijkerkerveen bruiloft dj Voorst bruiloft dj Aadorp bruiloft dj Ransdaal bruiloft dj Steenwijk bruiloft dj Abcoude bruiloft dj Aalzum bruiloft dj Hobrede bruiloft dj Meedhuizen bruiloft dj Henxel bruiloft dj Molenrij bruiloft dj Zandvoort bruiloft dj Winneweer bruiloft dj Westmaas bruiloft dj Sluiskil bruiloft dj Mijdrecht bruiloft dj Wezep bruiloft dj Zoelen bruiloft dj Valkenburg a/d Geul bruiloft dj Eext bruiloft dj Zoetermeer bruiloft dj Markenbinnen bruiloft dj Lucaswolde bruiloft dj Venhuizen bruiloft dj Garsthuizen