Bruiloftsfeest met dj in Apeldoorn

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Apeldoorn tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Apeldoorn zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Apeldoorn muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Apeldoorn bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Apeldoorn Prijzen bruiloft dj Apeldoorn

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 708 recensies.

Jan geeft een 9

Jubileum De Boschvijver 20 december 2014 te Apeldoorn

Persoonlijke wensen worden zeer goed opgepakt.


Feestdatum: 2014-12-20
Feestlocatie: De Boschvijver te Apeldoorn

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Apeldoorn

De BoschvijverDe Boschvijver
J.C. Wilslaan 25
7313 HK Apeldoorn
0553553871
Het WoldhuisHet Woldhuis
Het Woldhuis 11
7325 WN Apeldoorn
0553684010
Finnegans Irish PubFinnegans Irish Pub
Hoofdstraat 176
7311 BD Apeldoorn
055-5768630
Bruiloft DJ Diyo
9.4
708
1
10
Reactie van: Jan Pieter

Kopie google review: Bob was DJ op onze bruiloft en heeft dat perfect gedaan! Als bruidspaar weet je vaak niet zo goed hoe en wat, maar Bob nam ons heel goed bij de hand door zijn ervaringen te delen. We hebben daardoor goede keuzes kunnen maken. Sowieso was al het contact erg prettig en de digitale omgeving is erg gebruiksvriendelijk. In het voortraject was Bob terughoudend wat betreft verzoeknummers (van het paar en de gaten), want waarom boek je anders een DJ? Maar met het gesprek en de suggestielijst vertrouwende wij er 100% op dat het goed ging komen en dat is absoluut waar. Uiteindelijk zelfs veel meer uit de suggestielijst gehoord dan verwacht en er zijn zelfs een paar verzoeknummers uit het publiek gedraaid. Bob voelde de zaal echt bizar goed aan en heeft onze wens qua opbouw van de avond nagenoeg perfect aangevoeld en uitgevoerd. We kregen van de gasten (jong en oud) behoorlijk wat complimenten. De locatie was ook erg te spreken hebben wij vernomen (qua communicatie, geluidsniveau en dat soort dingen. Absoluut een aanrader. Bob/Diyo: Nogmaals heel erg bedankt!

Feestdatum: 2023-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Ingeborg

Het was een feestje van het begin tot het eind: we hebben vooraf goed besproken wat onze wensen waren en hierop is goed ingespeeld, evenals op de sfeer tijdens het feest. Er werd gekeken wat werkte en wat niet, waardoor de voetjes lekker van de vloer gingen. Veel positieve reacties gehad op de bruiloft: voornamelijk op DJ en combinatie met de gezellige locatie/ruimte (Kasteel De Haere).

Feestdatum: 2022-09-09 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Maurice

Dankzij DJ DIYO hebben wij een perfect feest gehad. Vanaf de allereerste kennismaking was er een enorm goede klik. Hebben vanaf dat moment tot aan de bruiloft regelmatig contact gehad. Verder werkt het heel fijn dat je kunt werken op zijn eigen site middels een persoonlijk referentienummer. Daardoor blijft alles up to date. Alle van te voren gemaakte afspraken werden uitstekend nagekomen. Er werd heerlijk gedraaid en de dansvloer was de gehele avond gevuld. DJ DIYO voelde de sfeer perfect aan!! Vanuit ons een dikke 10 en mochten wij nog een keer een feest geven gaan wij zeker weer voor hem.

Feestdatum: 2023-04-15 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Wijnjewoude bruiloft dj Kinderdijk bruiloft dj Schagen bruiloft dj Gulpen bruiloft dj Laag Soeren bruiloft dj Itens bruiloft dj Bussereind bruiloft dj Rolduc bruiloft dj Biddinghuizen bruiloft dj Boskoop bruiloft dj Valkkoog bruiloft dj Assendelft bruiloft dj Echten bruiloft dj Ursem bruiloft dj Kollumerzwaag bruiloft dj Smeermaas bruiloft dj Weidum bruiloft dj Oostburg bruiloft dj Godlinze bruiloft dj Rhienderen bruiloft dj Wolfshuis bruiloft dj Holwierde bruiloft dj Varik bruiloft dj Zeist bruiloft dj Espel