Bruiloftsfeest met dj in Arnhem

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Arnhem tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Arnhem zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Arnhem muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Arnhem bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Arnhem Prijzen bruiloft dj Arnhem

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 614 recensies.

Jokin geeft een 10

Bruiloft Brasserie De Boerderij 2 november 2019 te Arnhem

Goede planning, duidelijkheid in afspraken, snelle reacties en als gevolg een fantastisch feest! Prima muziekkeuze en lichtshow. Onze gasten genoten daar elk moment van! Echt een aanrader, bedankt DJ Diyo!


Feestdatum: 2019-11-02
Feestlocatie: Brasserie De Boerderij te Arnhem
Drive-in show Brasserie De Boerderij
Iris geeft een 10

Bruiloft Grand Cafe Aan De Beek 19 september 2019 te Arnhem

Wat een geweldig topfeest heeft Bob ervan gemaakt. Een gemixte openingsdans met aansluitend muziek die de sfeer er de hele avond goed heeft ingehouden. Goede afwisseling, fijne verlichting. Helemaal top🎉


Feestdatum: 2019-09-19
Feestlocatie: Grand Cafe Aan De Beek te Arnhem
Drive-in show Grand Cafe Aan De Beek
Roy geeft een 10

Bruiloft Verheyden 23 april 2017 te Arnhem

Aardig, vlot persoon met verstand van zaken die gelijk ons vertrouwen won.


Feestdatum: 2017-04-23
Feestlocatie: Verheyden te Arnhem
Drive-in show Verheyden

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Arnhem

Brasserie De BoerderijBrasserie de Boerderij
Parkweg 2
6815 DJ Arnhem
0264424396
VerheydenVerheyden
Wezenstraat 6
6811 CR Arnhem
0264437035
Grand Cafe Aan De BeekGrand Cafe Aan de Beek
Zijpendaalseweg 26
6814 CL Arnhem
0264430476
Reactie van:

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Feestdatum: 2019-05-31 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Schagerbrug bruiloft dj Katwijk aan Zee bruiloft dj Voorhout bruiloft dj Onnen bruiloft dj Nijeberkoop bruiloft dj Zuidzijde bruiloft dj Kekerdom bruiloft dj De Woude bruiloft dj Achterdijk bruiloft dj Slappeterp bruiloft dj Huppel bruiloft dj Amsterdam-Zuidoost bruiloft dj Dalem bruiloft dj Terkaple bruiloft dj Grafhorst bruiloft dj Wesepe bruiloft dj Aijen bruiloft dj Ees bruiloft dj Noordeinde bruiloft dj West-Terschelling bruiloft dj Oud Ootmarsum bruiloft dj Swalmen (Roermond) bruiloft dj Hegelsom bruiloft dj Hegge bruiloft dj Hekelingen