Bruiloftsfeest met dj in Arnhem

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Arnhem tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Arnhem zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Arnhem muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Arnhem bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Arnhem Prijzen bruiloft dj Arnhem

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 609 recensies.

Jokin geeft een 10

Bruiloft Brasserie De Boerderij 2 november 2019 te Arnhem

Goede planning, duidelijkheid in afspraken, snelle reacties en als gevolg een fantastisch feest! Prima muziekkeuze en lichtshow. Onze gasten genoten daar elk moment van! Echt een aanrader, bedankt DJ Diyo!


Feestdatum: 2019-11-02
Feestlocatie: Brasserie De Boerderij te Arnhem
Drive-in show Brasserie De Boerderij
Iris geeft een 10

Bruiloft Grand Cafe Aan De Beek 19 september 2019 te Arnhem

Wat een geweldig topfeest heeft Bob ervan gemaakt. Een gemixte openingsdans met aansluitend muziek die de sfeer er de hele avond goed heeft ingehouden. Goede afwisseling, fijne verlichting. Helemaal top🎉


Feestdatum: 2019-09-19
Feestlocatie: Grand Cafe Aan De Beek te Arnhem
Drive-in show Grand Cafe Aan De Beek
Roy geeft een 10

Bruiloft Verheyden 23 april 2017 te Arnhem

Aardig, vlot persoon met verstand van zaken die gelijk ons vertrouwen won.


Feestdatum: 2017-04-23
Feestlocatie: Verheyden te Arnhem
Drive-in show Verheyden

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Arnhem

VerheydenVerheyden
Wezenstraat 6
6811 CR Arnhem
0264437035
Brasserie De BoerderijBrasserie de Boerderij
Parkweg 2
6815 DJ Arnhem
0264424396
Grand Cafe Aan De BeekGrand Cafe Aan de Beek
Zijpendaalseweg 26
6814 CL Arnhem
0264430476
Reactie van:

We zijn super blij met onze keuze voor DJ Diyo. De opstelling was mooi! Fijne communicatie vooraf en op de avond zelf. Waar we erg blij mee waren was het feit dat Bob goed kijkt naar het publiek op de dansvloer. Valt het halverwege een nummer een beetje stil ging hij meteen over op een ander nummer. Hierdoor bleef iedereen lekker dansen. De ventilator die hij mee had was ook een uitkomst voor de toch wel warme ruimte. Kortom we vonden het super!

Feestdatum: 2019-05-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Oost-Souburg bruiloft dj Leijenbroek bruiloft dj Hoenderloo bruiloft dj Wilp bruiloft dj Strijensas bruiloft dj Spoolde bruiloft dj Ruitenveen bruiloft dj Vinkeveen bruiloft dj Rheezerveen bruiloft dj Elsloo bruiloft dj Ootmarsum bruiloft dj Kessel bruiloft dj Miedum bruiloft dj Baneheide bruiloft dj Zaandam bruiloft dj Panningen bruiloft dj Piaam bruiloft dj Zwartemeer bruiloft dj Rijnsaterwoude bruiloft dj Herten bruiloft dj Kornhorn bruiloft dj Zuideinde bruiloft dj Klein Baal bruiloft dj Druten bruiloft dj Hollandscheveld