Bruiloftsfeest met dj in Baarn

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Baarn tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Baarn zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Baarn muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Baarn bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Baarn Prijzen bruiloft dj Baarn

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 717 recensies.

Eveline geeft een 10

Bruiloft Kasteel De Hooge Vuursche 4 maart 2023 te Baarn

Super fijn contact gehad met Bob voorafgaand aan het feest. Ook 2x zonder problemen de datum aangepast ivm Corona. Uiteindelijk een knallend feest, super goede muziek die aansloot bij de gasten. Iedereen heeft de hele avond gedanst en kregen van iedereen complimenten over de DJ. Super blij met onze keuze en zouden hem aan iedereen aanbevelen, alles was top!


Feestdatum: 2023-03-04
Feestlocatie: Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn
Drive-in show Kasteel De Hooge Vuursche
Denise geeft een 10

Bruiloft Kasteel De Hooge Vuursche 12 oktober 2022 te Baarn

We hebben nog nooit zo'n geweldig feest meegemaakt. De muziekkeuze viel bij iedereen in de smaak, het licht was top, het geluid was top, de verzoekjes werden allemaal gedraaid. We kregen van vrienden en familie te horen dat ze in jaren niet meer zo'n geweldig feest hebben meegemaakt en dat ze echt de hele avond op de dansvloer hebben gestaan, zelfs de oma's zijn helemaal los gegaan. Wij zelf hebben nog nooit zo lang op de dansvloer gestaan. Wij hebben genoten, in een woord Geweldig!


Feestdatum: 2022-10-12
Feestlocatie: Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn
Drive-in show Kasteel De Hooge Vuursche
Arief geeft een 10

Bruiloft Kasteel De Hooge Vuursche 11 november 2017 te Baarn

Dank voor de geweldige feestavond die jullie ons hebben bezorgd op onze bruiloft! De gasten waren continu op de dansvloer te vinden en de avond vloog voorbij. De playlist en de lichtshow waren fantastisch. Er was geen moment stilte / onderbrekingen van het feest en de gasten hadden het na de bruiloft nog steeds over de super geslaagde feestavond.


Feestdatum: 2017-11-11
Feestlocatie: Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn
Drive-in show Kasteel De Hooge Vuursche
Marije geeft een 10

Bruiloft Kasteel De Hooge Vuursche 20 juli 2017 te Baarn

Ik kan DJ Diyo aan ieder bruidspaar aanraden. Hij voelt perfect aan welke muziek in de situatie past, hoe mensen op de dansvloer komen en blijven terwijl hij zelf eigenlijk op de achtergrond blijft. Zeer goede communicatie en professionele aanpak en uitstraling. Echt helemaal top.


Feestdatum: 2017-07-20
Feestlocatie: Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn
Drive-in show Kasteel De Hooge Vuursche
Michel geeft een 9

Bruiloft Kasteel De Hooge Vuursche 22 juli 2016 te Baarn

Communicatie ging erg snel en correct. Je hebt ons heel erg geholpen met het in elkaar draaien van onze openingsdans en hebt hiermee bijgedragen aan een fantastische avond. Al met al is het een top feest geworden, zowel voor ons als voor onze gasten! Dankjewel Bob


Feestdatum: 2016-07-22
Feestlocatie: Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn
Drive-in show Kasteel De Hooge Vuursche

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Baarn

Groot KievitsdalGroot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn
0356833033
Kasteel De Hooge VuurscheKasteel De Hooge Vuursche
Hilversumsestraatweg 14
3744 KC Baarn
0355412541
Bruiloft DJ Diyo
9.4
717
1
10
Reactie van: Angelique

DJ Diyo(Bob) heeft op onze bruiloft gedraaid, wat een feestje zeg! Van te voren hadden we besproken wat voor feest wij in gedachten hadden en dit is ook precies geworden zoals we wilden. Iedereen danste en ging uit zijn dak. We vonden vooral de overgangen tussen de verschillende liedjes super goed gedaan waardoor je kon blijven dansen. Het contact met Bob van te voren, tussendoor en tijdens het feest is heel fijn. Echt een aanrader voor op je feest!

Feestdatum: 2022-09-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Stephen

Echt een topfeest gehad, met goede muziek op een goed volume. Waar nodig werden de pauzes in de muziek leuk aangekondigd, om vervolgens ook mooi in de flow van het moment de muziek weer op te pakken. Verder werd alles top in elkaar gemixt waardoor er geen enkel dood moment was. Samen met onze gasten echt ontzettend van genoten.

Feestdatum: 2024-05-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Feline

Wij hebben DJ Diyo 6 jaar geleden op onze bruiloft als DJ gehad. We hebben hier zulke positieve reacties op gehad en zelf vonden we ook dat de muziek super goed geregeld was dat we afgelopen juni hem weer hebben geboekt voor mijn verjaardagsfeest! De muziek was weer tot in de puntjes geregeld, hij weet goed de sfeer er in te houden en de dansvloer was continu gevuld! Wij hebben genoten en zullen zeker in de toekomst nog een keer gebruik maken van DJ Diyo zijn diensten, en raden hem bij iedereen aan!!

Feestdatum: 2023-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Mariahoop bruiloft dj Oude-Niedorp bruiloft dj Harlingen bruiloft dj Tuitjenhorn bruiloft dj Wehe-Den Hoorn bruiloft dj Zwaagdijk bruiloft dj Maarsseveen bruiloft dj Hasselt bruiloft dj Diemerbrug bruiloft dj Klein Haasdal bruiloft dj Nieuw-Helvoet bruiloft dj Delden bruiloft dj Oostzaan bruiloft dj Noordwolde bruiloft dj Berlikum bruiloft dj Lankhorst bruiloft dj Glanerburg bruiloft dj Sauwerd bruiloft dj Starnmeer bruiloft dj Hengstdijk bruiloft dj Zoelmond bruiloft dj Rutten bruiloft dj Dokkum bruiloft dj Cadier en Keer bruiloft dj Lathum