Bruiloftsfeest met dj in Baarn

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Baarn tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Baarn zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Baarn muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Baarn bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Baarn Prijzen bruiloft dj Baarn

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 700 recensies.

Eveline geeft een 10

Bruiloft Kasteel De Hooge Vuursche 4 maart 2023 te Baarn

Super fijn contact gehad met Bob voorafgaand aan het feest. Ook 2x zonder problemen de datum aangepast ivm Corona. Uiteindelijk een knallend feest, super goede muziek die aansloot bij de gasten. Iedereen heeft de hele avond gedanst en kregen van iedereen complimenten over de DJ. Super blij met onze keuze en zouden hem aan iedereen aanbevelen, alles was top!


Feestdatum: 2023-03-04
Feestlocatie: Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn
Drive-in show Kasteel De Hooge Vuursche
Denise geeft een 10

Bruiloft Kasteel De Hooge Vuursche 12 oktober 2022 te Baarn

We hebben nog nooit zo'n geweldig feest meegemaakt. De muziekkeuze viel bij iedereen in de smaak, het licht was top, het geluid was top, de verzoekjes werden allemaal gedraaid. We kregen van vrienden en familie te horen dat ze in jaren niet meer zo'n geweldig feest hebben meegemaakt en dat ze echt de hele avond op de dansvloer hebben gestaan, zelfs de oma's zijn helemaal los gegaan. Wij zelf hebben nog nooit zo lang op de dansvloer gestaan. Wij hebben genoten, in een woord Geweldig!


Feestdatum: 2022-10-12
Feestlocatie: Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn
Drive-in show Kasteel De Hooge Vuursche
Arief geeft een 10

Bruiloft Kasteel De Hooge Vuursche 11 november 2017 te Baarn

Dank voor de geweldige feestavond die jullie ons hebben bezorgd op onze bruiloft! De gasten waren continu op de dansvloer te vinden en de avond vloog voorbij. De playlist en de lichtshow waren fantastisch. Er was geen moment stilte / onderbrekingen van het feest en de gasten hadden het na de bruiloft nog steeds over de super geslaagde feestavond.


Feestdatum: 2017-11-11
Feestlocatie: Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn
Drive-in show Kasteel De Hooge Vuursche
Marije geeft een 10

Bruiloft Kasteel De Hooge Vuursche 20 juli 2017 te Baarn

Ik kan DJ Diyo aan ieder bruidspaar aanraden. Hij voelt perfect aan welke muziek in de situatie past, hoe mensen op de dansvloer komen en blijven terwijl hij zelf eigenlijk op de achtergrond blijft. Zeer goede communicatie en professionele aanpak en uitstraling. Echt helemaal top.


Feestdatum: 2017-07-20
Feestlocatie: Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn
Drive-in show Kasteel De Hooge Vuursche
Michel geeft een 9

Bruiloft Kasteel De Hooge Vuursche 22 juli 2016 te Baarn

Communicatie ging erg snel en correct. Je hebt ons heel erg geholpen met het in elkaar draaien van onze openingsdans en hebt hiermee bijgedragen aan een fantastische avond. Al met al is het een top feest geworden, zowel voor ons als voor onze gasten! Dankjewel Bob


Feestdatum: 2016-07-22
Feestlocatie: Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn
Drive-in show Kasteel De Hooge Vuursche

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Baarn

Groot KievitsdalGroot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn
0356833033
Kasteel De Hooge VuurscheKasteel De Hooge Vuursche
Hilversumsestraatweg 14
3744 KC Baarn
0355412541
Bruiloft DJ Diyo
9.4
700
1
10
Reactie van: Iris

We zijn ontzettend blij dat we na enig twijfel toch voor een echte DJ hebben gekozen. We zouden achteraf zeker spijt hebben gekregen als we het niet gedaan hadden. Bob is zeer professioneel en weet het publiek in beweging te krijgen. Bob, dank je wel voor een fantastisch feest! Gerben en Iris

Feestdatum: 2023-08-25 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Michael

Het was voor ons echt een droombruiloft. Alles klopte en daar hoorde de DJ ook bij. Fijne communicatie en snelle reactie op vragen. Bob voelt perfect aan welke muziek er nodig is om iedereen het naar zijn zin te maken en voelt heel goed aan wat voor muziek er nodig is om Iedereen de dansvloer op te krijgen. Wij hebben een top avond gehad!

Feestdatum: 2022-06-10 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Aafje

Onze ervaring met DJ Diyo is bovenverwachting goed. Bob heeft goed geluisterd naar onze wensen en het feest was dan ook meer dan geslaagd. Zeer professioneel en let op alle details. De saxofonist die aanwezig was maakte het voor ons samen met DJ Diyo compleet! Ontzettend bedankt. Wij kijken terug op een geweldig feest!

Feestdatum: 2022-10-21 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Raalte bruiloft dj Rottum bruiloft dj Stokkum bruiloft dj Niedorperverlaat bruiloft dj Clinge bruiloft dj Kockengen bruiloft dj Klaaswaal bruiloft dj Ridderkerk bruiloft dj Wijlre bruiloft dj Hoogezand bruiloft dj De Nul bruiloft dj St. Annaparochie bruiloft dj Roermond bruiloft dj St. Jansklooster bruiloft dj Echtenerbrug bruiloft dj Ede bruiloft dj Tzummarum bruiloft dj Holysloot bruiloft dj Tjamsweer bruiloft dj Zwanenburg bruiloft dj Alem bruiloft dj Eyserheide bruiloft dj Susteren bruiloft dj Eleveld bruiloft dj Schaarsbergen