Bruiloftsfeest met dj in Barneveld

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Barneveld tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Barneveld zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Barneveld muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Barneveld bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Barneveld Prijzen bruiloft dj Barneveld

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

Bayu geeft een 8

Bruiloft Kasteel De Schaffelaar 17 juli 2017 te Barneveld

Bob is een vrolijke en professionele DJ. Een fantastische service van de eerste communicatie tot de laatste mails. Onze grote dag sloten we dan ook af met een geslaagde avond! De DJ booth was netjes evenals het videogastenboek dat we hadden geboekt. De filmpjes van de gasten waren heel leuk!


Feestdatum: 2017-07-17
Feestlocatie: Kasteel De Schaffelaar te Barneveld
Drive-in show Kasteel De Schaffelaar

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Barneveld

Kasteel De SchaffelaarKasteel de Schaffelaar
Stationsweg 6
3771 VH Barneveld
0880001540
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob is een bekwaam DJ die zich voorafgaand aan de kennismaking al had verdiept in de locatie. Er werd meegedacht met ons, de communicatie verliep soepel en snel. Met de dj booth en verlichting en overige equipement heeft Bob er een top feest van gemaakt.

Feestdatum: 2020-09-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Kattendijke bruiloft dj Cottessen bruiloft dj Smilde bruiloft dj Den Kaat bruiloft dj Muggenbeet bruiloft dj Nisse bruiloft dj Schinveld bruiloft dj Steendam bruiloft dj Winde bruiloft dj Cornwerd bruiloft dj Walem bruiloft dj Andelst bruiloft dj Velsen-Noord bruiloft dj Voorne bruiloft dj Gasselte bruiloft dj Nieuw-Helvoet bruiloft dj Dijken bruiloft dj Metslawier bruiloft dj Sellingen bruiloft dj Bern bruiloft dj Slenaken bruiloft dj Heiloo bruiloft dj Trimunt bruiloft dj Meers bruiloft dj Baarlo