Bruiloftsfeest met dj in Barneveld

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Barneveld tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Barneveld zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Barneveld muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Barneveld bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Barneveld Prijzen bruiloft dj Barneveld

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 616 recensies.

Bayu geeft een 8

Bruiloft Kasteel De Schaffelaar 17 juli 2017 te Barneveld

Bob is een vrolijke en professionele DJ. Een fantastische service van de eerste communicatie tot de laatste mails. Onze grote dag sloten we dan ook af met een geslaagde avond! De DJ booth was netjes evenals het videogastenboek dat we hadden geboekt. De filmpjes van de gasten waren heel leuk!


Feestdatum: 2017-07-17
Feestlocatie: Kasteel De Schaffelaar te Barneveld
Drive-in show Kasteel De Schaffelaar
Reactie van:

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Dj Diyo, Bob, Wat zijn wij dankbaar voor hoe alles gelopen is. Na een online zoektocht zijn wij bij Bob uitgekomen. Omdat wij niet in Nederland wonen (wel daar getrouwd) zijn was het eerst vooral mail verkeer. Dat liep altijd al super en met de website en al je wensen helemaal duidelijk. Een all-in pakket is altijd handig voor een bruiloft zodat je echt weet wat je kosten zijn en geen verrassingen achteraf komen. Na het mailen zijn we via de Skype een avond ervoor gaan zitten en binnen 10seconde was de klik en match er en wat zijn we blij met hem. Eigen initiatief met de lokatie over waar moet hij heen, wanneer kan hij opbouwen, en op de dag zelf, ontspannen, strak in pak, en super sfeer! Goede opbouw van de tijd en eigenlijk iedereen stond te swingen! Dank Bob voor je top service en we hopen je nog vaker op andere gelegenheden te horen, want met jou wordt het een top feestje! Thomas en Lena

Feestdatum: 2019-08-17 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Linde bruiloft dj Haskerdijken bruiloft dj Klarenbeek bruiloft dj Druten bruiloft dj Oud Milligen bruiloft dj Midsland bruiloft dj Molenhoek bruiloft dj Heemse bruiloft dj Weverslo bruiloft dj Zwagerbosch bruiloft dj Dieren bruiloft dj Zandberg bruiloft dj Achlum bruiloft dj Kalenberg bruiloft dj Poppingawier bruiloft dj Wierum bruiloft dj Driehuizen bruiloft dj Dalfsen bruiloft dj Montfoort bruiloft dj Slikkerveer bruiloft dj De Kooi bruiloft dj Mander bruiloft dj Sloten bruiloft dj Diergaarde bruiloft dj Nieuw-Schoonebeek