Bruiloftsfeest met dj in Bennekom

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Bennekom tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Bennekom zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Bennekom muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Bennekom bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Bennekom Prijzen bruiloft dj Bennekom

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 691 recensies.

Ilse geeft een 10

Bruiloft Boerderij Hoekelum 20 augustus 2021 te Bennekom

Bob is een super DJ met veel ervaring en dat merk je. Hij denkt mee, voelt de sfeer goed aan en zorgt voor een goede aankleding van de ruimte. De communicatie verliep goed en het was vanaf het eerste moment een zeer prettige ervaring. Wij kunnen iedereen DJ Diyo aanraden en zullen dat ook zeker doen!


Feestdatum: 2021-08-20
Feestlocatie: Boerderij Hoekelum te Bennekom
Drive-in show Boerderij Hoekelum
Henk Jansen geeft een 9

Bruiloft Hoekelum 21 april 2012 te Bennekom

wij hebben Dj Diyo gevonden via de website.voor ons 25 jarig huwelijksfeest het was keurig netjes verzorgd.de muziek was geweldig hij draaide voor jong en oud het was een geslaagde avond.Bedankt.Henk en Sylvia jansen.


Feestdatum: 2012-04-21
Feestlocatie: Hoekelum te Bennekom

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Bennekom

Restaurant A & ARestaurant A & A
Veenderweg 3
6721 WD Bennekom
0318414426
HoekelumHoekelum
Edeseweg 124
6721 KE Bennekom
0318632124
Boerderij HoekelumBoerderij Hoekelum
Edeseweg 122
6721 KE Bennekom
0318632312
Bruiloft DJ Diyo
9.4
691
1
10
Reactie van: Eveline

Super fijn contact gehad met Bob voorafgaand aan het feest. Ook 2x zonder problemen de datum aangepast ivm Corona. Uiteindelijk een knallend feest, super goede muziek die aansloot bij de gasten. Iedereen heeft de hele avond gedanst en kregen van iedereen complimenten over de DJ. Super blij met onze keuze en zouden hem aan iedereen aanbevelen, alles was top!

Feestdatum: 2023-03-04 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Aline

We hebben een heerlijk feest gehad, waarbij ook de gasten hun complimenten hebben uitgedeeld voor de DJ. De muziekkeuze paste goed bij onze smaak, maar tegelijkertijd werden de andere gasten niet vergeten zodat een groot deel op de dansvloer stond. De overgang tussen de nummers verliep heel prettig. De informatie en afspraken vooraf waren erg duidelijk.

Feestdatum: 2022-05-14 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Bozum bruiloft dj Smalle Ee bruiloft dj Breukelen bruiloft dj Schalsum bruiloft dj Leusden-Centrum bruiloft dj Wadenoijen bruiloft dj Nieuwland bruiloft dj Bergum bruiloft dj Papenvoort bruiloft dj Benedenknijpe bruiloft dj Rolduc bruiloft dj Kerk Avezaath bruiloft dj Oostwold bruiloft dj Ermelo bruiloft dj Zandberg bruiloft dj Barger-Oosterveld bruiloft dj Oenkerk bruiloft dj Wieldrecht bruiloft dj Sluiskil bruiloft dj Slochteren bruiloft dj Ijpelo bruiloft dj Heerlen bruiloft dj Windraak bruiloft dj Scherpenisse bruiloft dj Kalenberg