Bruiloftsfeest met dj in Bennekom

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Bennekom tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Bennekom zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Bennekom muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Bennekom bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Bennekom Prijzen bruiloft dj Bennekom

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 650 recensies.

Ilse geeft een 10

Bruiloft Boerderij Hoekelum 20 augustus 2021 te Bennekom

Bob is een super DJ met veel ervaring en dat merk je. Hij denkt mee, voelt de sfeer goed aan en zorgt voor een goede aankleding van de ruimte. De communicatie verliep goed en het was vanaf het eerste moment een zeer prettige ervaring. Wij kunnen iedereen DJ Diyo aanraden en zullen dat ook zeker doen!


Feestdatum: 2021-08-20
Feestlocatie: Boerderij Hoekelum te Bennekom
Drive-in show Boerderij Hoekelum
Henk Jansen geeft een 9

Bruiloft Hoekelum 21 april 2012 te Bennekom

wij hebben Dj Diyo gevonden via de website.voor ons 25 jarig huwelijksfeest het was keurig netjes verzorgd.de muziek was geweldig hij draaide voor jong en oud het was een geslaagde avond.Bedankt.Henk en Sylvia jansen.


Feestdatum: 2012-04-21
Feestlocatie: Hoekelum te Bennekom

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Bennekom

Boerderij HoekelumBoerderij Hoekelum
Edeseweg 122
6721 KE Bennekom
0318632312
Restaurant A & ARestaurant A & A
Veenderweg 3
6721 WD Bennekom
0318414426
HoekelumHoekelum
Edeseweg 124
6721 KE Bennekom
0318632124
Bruiloft DJ Diyo
9.3
650
1
10
Reactie van: Linda

De nummers pasten bij ons en het publiek, ze werden lekker vlot doorgedraaid, maar niet afgeraffeld. Ook de volume van het geluid was fijn, de niet-dansers konden nog een gesprek voeren en de dansers konden lekker dansen! Dat maakte het voor iedereen een topfeest en we zijn heel blij met onze keuze voor DJ Diyo

Feestdatum: 2022-07-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Harm

Tijdens het bezoek een goed gevoel gekregen bij DJ Diyo. In de verdere voorbereidingen voor het bruiloftsfeest handig contact gehad via de portal en per mail. Het feest zelf is ontzettend leuk verlopen. Veel positieve reacties gekregen van gasten en lekker gedanst! Ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-11-05 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Michael

Het was voor ons echt een droombruiloft. Alles klopte en daar hoorde de DJ ook bij. Fijne communicatie en snelle reactie op vragen. Bob voelt perfect aan welke muziek er nodig is om iedereen het naar zijn zin te maken en voelt heel goed aan wat voor muziek er nodig is om Iedereen de dansvloer op te krijgen. Wij hebben een top avond gehad!

Feestdatum: 2022-06-10 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 8
10
bruiloft dj Mook bruiloft dj Hooilandseweg bruiloft dj Kantens bruiloft dj Santpoort-Zuid bruiloft dj Blankenburg bruiloft dj Stolwijkersluis bruiloft dj Alteveer bruiloft dj Holwerd bruiloft dj Schardam bruiloft dj Follega bruiloft dj De Krim bruiloft dj Nieuw-Amsterdam bruiloft dj Kampereiland bruiloft dj Slootdorp bruiloft dj Eperheide bruiloft dj Wittem bruiloft dj Gelderingen bruiloft dj Dalem bruiloft dj Zijderveld bruiloft dj Schuilingsoord bruiloft dj Hien bruiloft dj Waarland bruiloft dj Koningsbosch bruiloft dj Drachtstercompagnie bruiloft dj Hout