Bruiloftsfeest met dj in Brummen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Brummen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Brummen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Brummen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Brummen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Brummen Prijzen bruiloft dj Brummen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 611 recensies.

Jasmin geeft een 9

Bruiloft Kasteel De Engelenburg 18 juli 2015 te Brummen

Prachtige presentatie, mooi geluid, goed gebruik van onze playlist en eigen inbreng en niet te vergeten persoonlijke service. DJ Diyo heeft van onze bruiloft een echt feest gemaakt. Desondanks het warme weer stonden de gasten op de dansvloer!


Feestdatum: 2015-07-18
Feestlocatie: Kasteel De Engelenburg te Brummen

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Brummen

Kasteel De EngelenburgKasteel De Engelenburg
Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen
0575569999
De Bronckhorst HoeveDe Bronckhorst Hoeve
Bronkhorsterweg 1-3
6971 JA Brummen
0575566500
Reactie van:

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

We zijn super blij met onze keuze voor DJ Diyo. De opstelling was mooi! Fijne communicatie vooraf en op de avond zelf. Waar we erg blij mee waren was het feit dat Bob goed kijkt naar het publiek op de dansvloer. Valt het halverwege een nummer een beetje stil ging hij meteen over op een ander nummer. Hierdoor bleef iedereen lekker dansen. De ventilator die hij mee had was ook een uitkomst voor de toch wel warme ruimte. Kortom we vonden het super!

Feestdatum: 2019-05-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Schoonhoven bruiloft dj Aagtekerke bruiloft dj Hurwenen bruiloft dj Eeserveen bruiloft dj Peursum bruiloft dj Zuidbroek bruiloft dj Surhuizum bruiloft dj Oud Verlaat bruiloft dj Grouw bruiloft dj Varsen bruiloft dj Gersloot bruiloft dj Bruinehaar bruiloft dj Herkenrade bruiloft dj Zandberg bruiloft dj Heierhoeve bruiloft dj Papenbeek bruiloft dj Friens bruiloft dj Klimmen bruiloft dj Nes bruiloft dj Vogelwaarde bruiloft dj Heurne bruiloft dj Hansweert bruiloft dj Zuiderwoude bruiloft dj St. Annaparochie bruiloft dj Leunen