Bruiloftsfeest met dj in Bunnik

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Bunnik tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Bunnik zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Bunnik muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Bunnik bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Bunnik Prijzen bruiloft dj Bunnik

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 617 recensies.

Julie geeft een 9

Bruiloft Fort Bij Vechten 14 mei 2016 te Bunnik

Wat hebben wij samen met onze gasten staan dansen! Het was een fantastisch feest waar we met een grote glimlach op terug kijken. DJ Diyo wist de juiste nummers te draaien om het feest compleet en perfect te maken.


Feestdatum: 2016-05-14
Feestlocatie: Fort Bij Vechten te Bunnik
Drive-in show Fort Bij Vechten
Jan geeft een 10

Bruiloft Landgoederij 4 juli 2015 te Bunnik

De communicatie met Diyo is erg goed geregeld. Door het online inlogportaal is het erg makkelijk je wensen aan te geven. Mocht je minder handig zijn met internet dan is het kennismakingsgesprek ook al voldoende. Bob voelt goed aan wat de wensen zijn, voor en tijdens het feest. De gasten van onze bruiloft waren erg enthousiast over een gezellig feest mede dankzij DJ Diyo. Kortom, een aanrader!


Feestdatum: 2015-07-04
Feestlocatie: Landgoederij te Bunnik

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Bunnik

LandgoederijLandgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik
0302040542
Fort Bij VechtenFort bij Vechten
Marsdijk 2
3981 HA Bunnik
0306565285
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Boksum bruiloft dj Enkhuizen bruiloft dj Zuidoostbeemster bruiloft dj Leidschendam bruiloft dj Elshof bruiloft dj Groenekan bruiloft dj Uitwellingerga bruiloft dj Hulsen bruiloft dj Den Velde bruiloft dj Oeken bruiloft dj Hamert bruiloft dj Angerlo bruiloft dj Westkapelle bruiloft dj Collendoorn bruiloft dj Maasniel bruiloft dj Deldenerbroek bruiloft dj Ovezande bruiloft dj Kloosterhaar bruiloft dj Kogerpolder bruiloft dj Tegelen bruiloft dj Willemsoord bruiloft dj Nijkerk bruiloft dj Strijensas bruiloft dj Baaiduinen bruiloft dj Valkenburg