Bruiloftsfeest met dj in Camperduin

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Camperduin tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Camperduin zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Camperduin muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Camperduin bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Camperduin Prijzen bruiloft dj Camperduin

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 619 recensies.

Kayleigh geeft een 10

Bruiloft Strandpaviljoen Struin 20 juli 2018 te Camperduin

Super DJ, die de sfeer perfect aan voelt en iedereen de dansvloer op krijgt!


Feestdatum: 2018-07-20
Feestlocatie: Strandpaviljoen Struin te Camperduin
Drive-in show Strandpaviljoen Struin

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Camperduin

Strandpaviljoen StruinStrandpaviljoen Struin
Heereweg 407
1871 GL Camperduin
0725090609
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Roodhuis bruiloft dj Ommelanderwijk bruiloft dj Achterberg bruiloft dj Volendam bruiloft dj Oudezijl bruiloft dj St. Gerlach bruiloft dj Vleuten bruiloft dj Stevensweert bruiloft dj Gieterveen bruiloft dj De Kar bruiloft dj Ederveen bruiloft dj Den Haag Zuid bruiloft dj Altena bruiloft dj Stokkum bruiloft dj Enkhuizen bruiloft dj Hulsberg bruiloft dj Bregtdorp bruiloft dj Hazerswoude bruiloft dj Creil bruiloft dj Limbricht bruiloft dj Agelo bruiloft dj Zuidland bruiloft dj Alblasserdam bruiloft dj Lemiers bruiloft dj Deinum