Bruiloftsfeest met dj in Camperduin

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Camperduin tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Camperduin zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Camperduin muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Camperduin bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Camperduin Prijzen bruiloft dj Camperduin

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 711 recensies.

Kayleigh geeft een 10

Bruiloft Strandpaviljoen Struin 20 juli 2018 te Camperduin

Super DJ, die de sfeer perfect aan voelt en iedereen de dansvloer op krijgt!


Feestdatum: 2018-07-20
Feestlocatie: Strandpaviljoen Struin te Camperduin
Drive-in show Strandpaviljoen Struin

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Camperduin

Strandpaviljoen StruinStrandpaviljoen Struin
Heereweg 407
1871 GL Camperduin
0725090609
Bruiloft DJ Diyo
9.4
711
1
10
Reactie van: Feline

Wij hebben DJ Diyo 6 jaar geleden op onze bruiloft als DJ gehad. We hebben hier zulke positieve reacties op gehad en zelf vonden we ook dat de muziek super goed geregeld was dat we afgelopen juni hem weer hebben geboekt voor mijn verjaardagsfeest! De muziek was weer tot in de puntjes geregeld, hij weet goed de sfeer er in te houden en de dansvloer was continu gevuld! Wij hebben genoten en zullen zeker in de toekomst nog een keer gebruik maken van DJ Diyo zijn diensten, en raden hem bij iedereen aan!!

Feestdatum: 2023-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 8
10
Reactie van: Rutger

Ik geef niet snel een 10, maar in dit geval wel. Vanaf de openingsdans tot de afsluiting is de dansvloer gevuld geweest. Het is best lastig om een goede balans te vinden tussen de uiteenlopende muziek smaken van Nederlandstalig tot Engelstalig, maar dat is prima gelukt. Goede afwisseling tussen verschillende nummers en toch de sfeer op de dansvloer houden. Complimenten!!

Feestdatum: 2023-12-15 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Femke

Vanaf moment 1 wisten wij dat we te maken hadden met een professional die zijn vak verstaat. Als start langskomen op de zaak en dan de mogelijkheden echt kunnen zien, fijn! Vervolgens was alle communicatie via app en mail duidelijk en reageerde DJ Diyo altijd heel snel. De avond van het feest was geweldig. Het was prachtig opgebouwd! Mooie verlichting! Verder is de gehele avond de dansvloer helemaal vol geweest en voelde DJ Diyo feilloos aan welke muziek er gedraaid moest worden. Wij hebben echt een geweldig feest gehad en kunnen niks anders dan complimenten geven voor de DJ! Een echte aanrader dus!!

Feestdatum: 2022-09-16 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Blokland bruiloft dj Deest bruiloft dj Schaveren bruiloft dj Westerhaar-Vriezenveensewijk bruiloft dj Nieuwe-Tonge bruiloft dj Vriescheloo bruiloft dj Loon bruiloft dj Alteveer bruiloft dj Lemselo bruiloft dj Oosteinde bruiloft dj Eastermar bruiloft dj Ampsen bruiloft dj Aduarderzijl bruiloft dj Garderen bruiloft dj Nieuwe Molen bruiloft dj Ovezande bruiloft dj Jonkerslaan bruiloft dj Ballum bruiloft dj Terhorne bruiloft dj Oterdum bruiloft dj Oosterzee bruiloft dj Den Haag Zuid bruiloft dj Rijperkerk bruiloft dj Giethoorn bruiloft dj Beegden