Bruiloftsfeest met dj in Dalfsen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Dalfsen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Dalfsen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Dalfsen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Dalfsen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Dalfsen Prijzen bruiloft dj Dalfsen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 659 recensies.

Karin geeft een 9

Bruiloft Onder Ons 29 juli 2022 te Dalfsen

Muziek tijdens het feest was top! Precies de smaken die wij hebben opgegeven en voor alle gasten zat er wat bij. Zelfs toen wij eigenlijk al te laat waren met doorgeven van onze voorkeuren heeft DJ Diyo toch nog de moeite genomen het toe te voegen aan zijn lijst! Heerlijk feest wat nog wel een paar uur langer had mogen duren


Feestdatum: 2022-07-29
Feestlocatie: Onder Ons te Dalfsen
Drive-in show Onder Ons
Annelies geeft een 10

Bruiloft Restaurant De Barones 24 september 2021 te Dalfsen

DJ Diyo heeft er voor gezorgd dat er echt een (dans) feestje van is gemaakt! Hij wist goed in te spelen op de sfeer en zette de juiste muziek in op het juiste moment! Ook de belichting en presentatie erg mooi. Echt een aanrader!


Feestdatum: 2021-09-24
Feestlocatie: Restaurant De Barones te Dalfsen
Drive-in show Restaurant De Barones
Marian geeft een 10

Bruiloft Onder Ons 14 juli 2018 te Dalfsen

Bob is een professionele DJ. We begonnen met een kennismakingsgesprek op zijn kantoor waar hij zijn lichten liet zien en ons mee nam in zijn DJ-sfeer. Hij vroeg naar onze wensen en wat wij belangrijk vonden op onze bruiloftsavond. Een week voor de bruiloft mailden wij ons eigen bewerkte openingsdansnummer, maar deze was kwalitatief niet goed genoeg. Bob heeft dit nummer zelf bewerkt en als een ander bestand opgeslagen, dit scheelde ons een hoop gedoe. De avond zelf was een geweldig goed feest. Bob ging zelf op in zijn muziek en draaide wat de mensen nodig hadden. Bijna iedereen van onze gasten stonden op de dansvloer, wat wij totaal niet hadden verwacht. Want wij hadden erg diverse gasten: gasten die van salsa hielden, gasten die van smartlappenmuziek hielden (wat wij zelf dus niet wilden). Maar door de gevarieerde nummers van portugees tot proud mary hadden wij en onze gasten een geweldige avond. Nu een maand verder horen we nog steeds positieve reacties over ons geweldige feest.


Feestdatum: 2018-07-14
Feestlocatie: Onder Ons te Dalfsen
Drive-in show Onder Ons
Herman geeft een 9

Jubileum Auberge 't Asje 24 maart 2017 te Dalfsen

We hebben een fantastisch feest gehad dankzij DJ Diyo en onze ervaring is dat Bob goed luistert en niet op alle verzoeken in gaat zonder bruidspaar te raadplegen! Heel proffesioneel!


Feestdatum: 2017-03-24
Feestlocatie: Auberge 't Asje te Dalfsen
Drive-in show Auberge 't Asje
Steffen geeft een 9

Bruiloft Onder Ons 19 september 2015 te Dalfsen

Erg fijne man om op je feestje te hebben! Gegarandeerd succes!


Feestdatum: 2015-09-19
Feestlocatie: Onder Ons te Dalfsen
Drive-in show Onder Ons

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Dalfsen

Hof Van DalfsenHof van Dalfsen
Haersolteweg 3
7722 SE Dalfsen
0529431818
Auberge 't AsjeAuberge 'T Asje
Haersolteweg 15
7722 SE Dalfsen
0529431181
Onder OnsOnder Ons
Wilhelminastraat 70
7721 CJ Dalfsen
0652625981
Restaurant De BaronesRestaurant De Barones
Gerner Es 5a
7722 RX Dalfsen
0529435666
Het Roode HertHet Roode Hert
Hessenweg 41
7722 PJ Dalfsen
0529-433043
MooirivierMooirivier
Oude Oever 10
7722 VE Dalfsen
0529478777
Bruiloft DJ Diyo
9.3
659
1
10
Reactie van: Mitchell

Wij raden Bob (DJ Diyo) iedereen aan. Hij heeft voor een topfeest gezorgd met een mix aan goede muziek, waarbij vanaf het begin tot het einde de hele dansvloer gevuld stond. Ouderen stonden te dansen op hip-hop en de jongeren deden mee met de rock and roll. Het was een groot feest waarbij er geen stiltemoment te vinden was. Hij voelt de sfeer op de dansvloer super goed aan en draait de ene naar de andere goede plaat. Diverse genres mixt hij aan elkaar, van hip hop tot latin en van rock and roll tot happy-hardcore. Alles kwam voorbij. Wij en onze gasten hebben er super van genoten. Achteraf hebben we alleen maar positieve reacties gehad. Wil je een topfeest boek dan Bob (dj Diyo).

Feestdatum: 2022-05-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Wendy

Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van onze gasten. Hij zorgde ook voor muziek toen ik met mijn vader naar voren liep, en na het tekenen toen we richting onze taart gingen en voor openingsdans en zorgde ervoor dat iedereen om ons heen stond! De dj heeft goed geluisterd naar onze muzieksmaak, en heeft mensen op de vloer gekregen waarvan we het niet hadden verwacht. Van eerste tot laatste contact verliep soepel en reageerde altijd op de appjes en mails. Het was een mooi en zeer geslaagd feestje! We zullen je ook zeker aanraden!!

Feestdatum: 2022-09-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Harm

Tijdens het bezoek een goed gevoel gekregen bij DJ Diyo. In de verdere voorbereidingen voor het bruiloftsfeest handig contact gehad via de portal en per mail. Het feest zelf is ontzettend leuk verlopen. Veel positieve reacties gekregen van gasten en lekker gedanst! Ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-11-05 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Oosterend bruiloft dj Bergen bruiloft dj Engelbert bruiloft dj Heerlerbaan bruiloft dj Wieldrecht bruiloft dj Woldendorp bruiloft dj Armhoede bruiloft dj Huissen bruiloft dj Roptazijl bruiloft dj Keijenborg bruiloft dj Buitenpost bruiloft dj Eenrum bruiloft dj Laag Zuthem bruiloft dj Heino bruiloft dj Zwartsluis bruiloft dj Wesepe bruiloft dj Nieuwegein-Noord bruiloft dj Enter bruiloft dj Engeland bruiloft dj Kesseleik bruiloft dj Veld-Oostenrijk bruiloft dj Austerlitz bruiloft dj Eenigenburg bruiloft dj Lageland bruiloft dj Oud-Annerveen