Bruiloftsfeest met dj in Dalfsen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Dalfsen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Dalfsen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Dalfsen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Dalfsen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Dalfsen Prijzen bruiloft dj Dalfsen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 616 recensies.

Marian geeft een 10

Bruiloft Onder Ons 14 juli 2018 te Dalfsen

Bob is een professionele DJ. We begonnen met een kennismakingsgesprek op zijn kantoor waar hij zijn lichten liet zien en ons mee nam in zijn DJ-sfeer. Hij vroeg naar onze wensen en wat wij belangrijk vonden op onze bruiloftsavond. Een week voor de bruiloft mailden wij ons eigen bewerkte openingsdansnummer, maar deze was kwalitatief niet goed genoeg. Bob heeft dit nummer zelf bewerkt en als een ander bestand opgeslagen, dit scheelde ons een hoop gedoe. De avond zelf was een geweldig goed feest. Bob ging zelf op in zijn muziek en draaide wat de mensen nodig hadden. Bijna iedereen van onze gasten stonden op de dansvloer, wat wij totaal niet hadden verwacht. Want wij hadden erg diverse gasten: gasten die van salsa hielden, gasten die van smartlappenmuziek hielden (wat wij zelf dus niet wilden). Maar door de gevarieerde nummers van portugees tot proud mary hadden wij en onze gasten een geweldige avond. Nu een maand verder horen we nog steeds positieve reacties over ons geweldige feest.


Feestdatum: 2018-07-14
Feestlocatie: Onder Ons te Dalfsen
Drive-in show Onder Ons
Herman geeft een 9

Jubileum Auberge 't Asje 24 maart 2017 te Dalfsen

We hebben een fantastisch feest gehad dankzij DJ Diyo en onze ervaring is dat Bob goed luistert en niet op alle verzoeken in gaat zonder bruidspaar te raadplegen! Heel proffesioneel!


Feestdatum: 2017-03-24
Feestlocatie: Auberge 't Asje te Dalfsen
Drive-in show Auberge 't Asje
Steffen geeft een 9

Bruiloft Onder Ons 19 september 2015 te Dalfsen

Erg fijne man om op je feestje te hebben! Gegarandeerd succes!


Feestdatum: 2015-09-19
Feestlocatie: Onder Ons te Dalfsen
Drive-in show Onder Ons
heer H. Meier geeft een 9

Bruiloft Onder Ons 16 mei 2012 te Dalfsen

Zéér tevreden over dj diyo! Super hoe hij de wensen van de zaal aanvoelde en anticipeerde op verzoeknummers.... TOPAVOND!


Feestdatum: 2012-05-16
Feestlocatie: Onder Ons te Dalfsen
onder+ons geeft een 8

Bruiloft Onder Ons 23 mei 2009 te Dalfsen

Wij willen je heel erg bedanken voor het draaien van de muziek! We krijgen erg veel positieve reacties van de gasten!


Feestdatum: 2009-05-23
Feestlocatie: Onder Ons te Dalfsen

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Dalfsen

Het Roode HertHet Roode Hert
Hessenweg 41
7722 PJ Dalfsen
0529-433043
MooirivierMooirivier
Oude Oever 10
7722 VE Dalfsen
0529478777
Restaurant De BaronesRestaurant De Barones
Gerner Es 5a
7722 RX Dalfsen
0529435666
Onder OnsOnder Ons
Wilhelminastraat 70
7721 CJ Dalfsen
0652625981
Auberge 't AsjeAuberge 'T Asje
Haersolteweg 15
7722 SE Dalfsen
0529431181
Hof Van DalfsenHof van Dalfsen
Haersolteweg 3
7722 SE Dalfsen
0529431818
Reactie van:

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Feestdatum: 2019-05-31 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Vierhuizen bruiloft dj De Kiel bruiloft dj Ingen bruiloft dj Spaubeek bruiloft dj Boven-Hardinxveld bruiloft dj Gendt bruiloft dj Durgerdam bruiloft dj Horst bruiloft dj Lageweg bruiloft dj Scharwoude bruiloft dj Hengelo bruiloft dj Hendrik-Ido-Ambacht bruiloft dj Breskens bruiloft dj Lettelbert bruiloft dj Hegelsom bruiloft dj Welten bruiloft dj Hoogengraven bruiloft dj Zutphen bruiloft dj Uitweg bruiloft dj Vianen bruiloft dj Venlo bruiloft dj Heugem bruiloft dj Kuitaart bruiloft dj Peij bruiloft dj Emmer-Compascuum