Bruiloftsfeest met dj in De Lutte

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in De Lutte tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in De Lutte zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in De Lutte muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in De Lutte bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj De Lutte Prijzen bruiloft dj De Lutte

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

Feestlocaties voor jullie bruiloft in De Lutte

Erve BeverborgErve Beverborg
Lutterzandweg 15
7587 LH De Lutte
0653706063
Paviljoen 't LutterzandPaviljoen 't Lutterzand
Lutterzandweg 12
7587 LH De Lutte
0541551386
De WilmersbergDe Wilmersberg
Rhododendronlaan 7
7587 NL De Lutte
0541585555
Bruiloft DJ Diyo
9.3
624
1
10
Reactie van: Anke

Bob voelde de sfeer tijdens het trouwfeest erg goed aan. Alle voetjes gingen van de vloer: zowel jong als oud! We hadden een lijst met muzieknummers doorgeven om onze smaak door te geven, maar hebben de vrijheid bij Bob meer gelegd. Ook de dj booth ziet er leuk uit. Wij hebben gekozen voor de lichtvloer, die echt een feest sfeer geeft. Ook de communicatie met Bob voorafgaand aan het huwelijk was prettig. We hebben een kennismakingsmeeting gehouden waarin we onze voorkeuren hebben besproken, maar ook goede tips van Bob hebben ontvangen waar we zelf nog niet over nagedacht hadden. We zijn erg blij met Bob en zijn diensten en zullen hem zeker een volgende keer vragen om te draaien.

Feestdatum: 2021-10-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Koen

Bob is een bekwaam DJ die zich voorafgaand aan de kennismaking al had verdiept in de locatie. Er werd meegedacht met ons, de communicatie verliep soepel en snel. Met de dj booth en verlichting en overige equipement heeft Bob er een top feest van gemaakt.

Feestdatum: 2020-09-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Klein Breedenbroek bruiloft dj Kamperveen bruiloft dj Sibbe Valkenburg bruiloft dj Langerak bruiloft dj Kapellebrug bruiloft dj Serooskerke bruiloft dj Bartlehiem bruiloft dj Wolfhagen bruiloft dj Woudsend bruiloft dj Etten bruiloft dj Langeraar bruiloft dj Nieuw-Buinen bruiloft dj Alkmaar bruiloft dj Lutjegast bruiloft dj Midlaren bruiloft dj Stompwijk bruiloft dj Wilhelminadorp bruiloft dj Zeedorp bruiloft dj Wemeldinge bruiloft dj Bemelen bruiloft dj Bantega bruiloft dj Wergea bruiloft dj Veer bruiloft dj Assel bruiloft dj Beersdal