Bruiloftsfeest met dj in De Lutte

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in De Lutte tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in De Lutte zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in De Lutte muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in De Lutte bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj De Lutte Prijzen bruiloft dj De Lutte

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 628 recensies.

Feestlocaties voor jullie bruiloft in De Lutte

De WilmersbergDe Wilmersberg
Rhododendronlaan 7
7587 NL De Lutte
0541585555
Erve BeverborgErve Beverborg
Lutterzandweg 15
7587 LH De Lutte
0653706063
Paviljoen 't LutterzandPaviljoen 't Lutterzand
Lutterzandweg 12
7587 LH De Lutte
0541551386
Bruiloft DJ Diyo
9.3
628
1
10
Reactie van: Harm

Tijdens het bezoek een goed gevoel gekregen bij DJ Diyo. In de verdere voorbereidingen voor het bruiloftsfeest handig contact gehad via de portal en per mail. Het feest zelf is ontzettend leuk verlopen. Veel positieve reacties gekregen van gasten en lekker gedanst! Ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-11-05 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Anke

Bob voelde de sfeer tijdens het trouwfeest erg goed aan. Alle voetjes gingen van de vloer: zowel jong als oud! We hadden een lijst met muzieknummers doorgeven om onze smaak door te geven, maar hebben de vrijheid bij Bob meer gelegd. Ook de dj booth ziet er leuk uit. Wij hebben gekozen voor de lichtvloer, die echt een feest sfeer geeft. Ook de communicatie met Bob voorafgaand aan het huwelijk was prettig. We hebben een kennismakingsmeeting gehouden waarin we onze voorkeuren hebben besproken, maar ook goede tips van Bob hebben ontvangen waar we zelf nog niet over nagedacht hadden. We zijn erg blij met Bob en zijn diensten en zullen hem zeker een volgende keer vragen om te draaien.

Feestdatum: 2021-10-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Selena

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Bilthoven bruiloft dj Heemserveen bruiloft dj Hoek bruiloft dj Retranchement bruiloft dj Siebengewald bruiloft dj Bedum bruiloft dj Nieuw-Dijk bruiloft dj Hoogengraven bruiloft dj Lenthe bruiloft dj Mastenbroek bruiloft dj Lemselo bruiloft dj Hillegersberg bruiloft dj Abbenbroek bruiloft dj Maarssen bruiloft dj Marijenkampen bruiloft dj Brandwijk bruiloft dj Bemmel bruiloft dj Montfort bruiloft dj Horst bruiloft dj Borgsweer bruiloft dj Wijckel bruiloft dj Westeremden bruiloft dj Tubbergen bruiloft dj Meers bruiloft dj Bloemendaal