Bruiloftsfeest met dj in Deventer

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Deventer tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Deventer zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Deventer muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Deventer bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Deventer Prijzen bruiloft dj Deventer

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 611 recensies.

Niek geeft een 10

Bruiloft Dok H2o 9 mei 2015 te Deventer

Onze ervaring met DJ Diyo waren perfect. Fijn dat dat de communicatie vooraf vlekkeloos verliep en hij goed wist in te spelen op onze wensen. Het uiteindelijke feest was geweldig! De sfeer-muziek werd rustig opgebouwd (zoals we ook hadden gevraagd) en de nummers uit onze playlist kwamen aan de orde terwijl Diyo dit mooi aan elkaar draaide met passende muziek. Vrijwel de hele avond is er gedansd en we krijgen nog steeds positieve reacties te horen van de gasten, top gedaan DJ Diyo!


Feestdatum: 2015-05-09
Feestlocatie: Dok H2o te Deventer

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Deventer

Sandton IjsselhotelSandton IJsselhotel
Worp 2
7419 AD Deventer
0570667080
Mandala PaviljoenMandala Paviljoen
Stationsstraat 2
7411 HA Deventer
0570 64 57 00
Restaurant BoasRestaurant Boas
Golstraat 6
7411 BP Deventer
0570619508
Dok H2oDok H2O
Scheepvaartstraat 13
7411 MB Deventer
0570606883
De HereenigingDe Hereeniging
Groote Poot 2
7411 HG Deventer
0570-612 404
Reactie van:

12,5 jaar geleden was DJ Diyo onze bruiloftsdj en op ons jubileum deed hij het nog eens een keer dunnetjes over! In stijl. Net als wij is ook DJ Diyo gegroeid - haarfijn voelde hij aan wat de mensen op de dansvloer nodig had. Ons gezelschap was gemĂȘleerd waardoor muzieksmaken soms flink verschilden. DJ Diyo maakte een goede mix waardoor iedereen wel eventjes op enig moment op de dansvloer terechtkwam!

Feestdatum: 2019-06-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

We zijn super blij met onze keuze voor DJ Diyo. De opstelling was mooi! Fijne communicatie vooraf en op de avond zelf. Waar we erg blij mee waren was het feit dat Bob goed kijkt naar het publiek op de dansvloer. Valt het halverwege een nummer een beetje stil ging hij meteen over op een ander nummer. Hierdoor bleef iedereen lekker dansen. De ventilator die hij mee had was ook een uitkomst voor de toch wel warme ruimte. Kortom we vonden het super!

Feestdatum: 2019-05-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Vaals bruiloft dj Vreeland bruiloft dj Santpoort-Zuid bruiloft dj Garrelsweer bruiloft dj Stellendam bruiloft dj Zuurdijk bruiloft dj Leuken bruiloft dj Nieuwebrug bruiloft dj Langbroek bruiloft dj Kommerdijk bruiloft dj Miedum bruiloft dj Het Koegras bruiloft dj Stieltjeskanaal bruiloft dj Schaarsbergen bruiloft dj Oranjewoud bruiloft dj Hengforden bruiloft dj Twijzel bruiloft dj Borssele bruiloft dj Koewacht bruiloft dj Hoogwoud bruiloft dj Erm bruiloft dj Vlieghuis bruiloft dj Walsoorden bruiloft dj Welsum bruiloft dj De Hoef