Bruiloftsfeest met dj in Deventer

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Deventer tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Deventer zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Deventer muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Deventer bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Deventer Prijzen bruiloft dj Deventer

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

Niek geeft een 10

Bruiloft Dok H2o 9 mei 2015 te Deventer

Onze ervaring met DJ Diyo waren perfect. Fijn dat dat de communicatie vooraf vlekkeloos verliep en hij goed wist in te spelen op onze wensen. Het uiteindelijke feest was geweldig! De sfeer-muziek werd rustig opgebouwd (zoals we ook hadden gevraagd) en de nummers uit onze playlist kwamen aan de orde terwijl Diyo dit mooi aan elkaar draaide met passende muziek. Vrijwel de hele avond is er gedansd en we krijgen nog steeds positieve reacties te horen van de gasten, top gedaan DJ Diyo!


Feestdatum: 2015-05-09
Feestlocatie: Dok H2o te Deventer

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Deventer

Dok H2oDok H2O
Scheepvaartstraat 13
7411 MB Deventer
0570606883
Mandala PaviljoenMandala Paviljoen
Stationsstraat 2
7411 HA Deventer
0570 64 57 00
Sandton IjsselhotelSandton IJsselhotel
Worp 2
7419 AD Deventer
0570667080
De HereenigingDe Hereeniging
Groote Poot 2
7411 HG Deventer
0570-612 404
Restaurant BoasRestaurant Boas
Golstraat 6
7411 BP Deventer
0570619508
Bruiloft DJ Diyo
9.3
624
1
10
Reactie van: Anke

Bob voelde de sfeer tijdens het trouwfeest erg goed aan. Alle voetjes gingen van de vloer: zowel jong als oud! We hadden een lijst met muzieknummers doorgeven om onze smaak door te geven, maar hebben de vrijheid bij Bob meer gelegd. Ook de dj booth ziet er leuk uit. Wij hebben gekozen voor de lichtvloer, die echt een feest sfeer geeft. Ook de communicatie met Bob voorafgaand aan het huwelijk was prettig. We hebben een kennismakingsmeeting gehouden waarin we onze voorkeuren hebben besproken, maar ook goede tips van Bob hebben ontvangen waar we zelf nog niet over nagedacht hadden. We zijn erg blij met Bob en zijn diensten en zullen hem zeker een volgende keer vragen om te draaien.

Feestdatum: 2021-10-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Ilse

Bob is een super DJ met veel ervaring en dat merk je. Hij denkt mee, voelt de sfeer goed aan en zorgt voor een goede aankleding van de ruimte. De communicatie verliep goed en het was vanaf het eerste moment een zeer prettige ervaring. Wij kunnen iedereen DJ Diyo aanraden en zullen dat ook zeker doen!

Feestdatum: 2021-08-20 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Koen

Bob is een bekwaam DJ die zich voorafgaand aan de kennismaking al had verdiept in de locatie. Er werd meegedacht met ons, de communicatie verliep soepel en snel. Met de dj booth en verlichting en overige equipement heeft Bob er een top feest van gemaakt.

Feestdatum: 2020-09-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Ruigezand bruiloft dj Morra bruiloft dj Ammerstol bruiloft dj Aartswoud bruiloft dj Westendorp bruiloft dj Cornwerd bruiloft dj Stolpervlotbrug bruiloft dj Blesdijke bruiloft dj Oud Ootmarsum bruiloft dj Smitshoek bruiloft dj Laren bruiloft dj Onderdijk bruiloft dj Tiengeboden bruiloft dj Nieuwerkerk a/d Ijssel bruiloft dj Melick bruiloft dj Maassluis bruiloft dj Gaast bruiloft dj Borgsweer bruiloft dj Oosterend bruiloft dj Nes bruiloft dj Paarlo bruiloft dj Indijk bruiloft dj Olterterp bruiloft dj Oudenhoorn bruiloft dj Bant