Bruiloftsfeest met dj in Diphoorn

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Diphoorn tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Diphoorn zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Diphoorn muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Diphoorn bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Diphoorn Prijzen bruiloft dj Diphoorn

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 717 recensies.

Bruiloft DJ Diyo
9.4
717
1
10
Reactie van: Feline

Wij hebben DJ Diyo 6 jaar geleden op onze bruiloft als DJ gehad. We hebben hier zulke positieve reacties op gehad en zelf vonden we ook dat de muziek super goed geregeld was dat we afgelopen juni hem weer hebben geboekt voor mijn verjaardagsfeest! De muziek was weer tot in de puntjes geregeld, hij weet goed de sfeer er in te houden en de dansvloer was continu gevuld! Wij hebben genoten en zullen zeker in de toekomst nog een keer gebruik maken van DJ Diyo zijn diensten, en raden hem bij iedereen aan!!

Feestdatum: 2023-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Axel

Wij zijn uitermate tevreden over DJ Diyo, alles is erg professioneel geregeld en aan alles is gedacht. In het online portaal is alles voor zowel het bruidspaar alsmede de ceremoniemeesters in te zien en te regelen, dit maakte het erg makkelijk. We hebben een fantastisch bruiloftsfeest gehad met een goede mix van muziek voor al onze gasten (van jong tot oud). Wij zouden DJ Diyo aan iedereen aanraden!

Feestdatum: 2024-06-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Angelique

DJ Diyo(Bob) heeft op onze bruiloft gedraaid, wat een feestje zeg! Van te voren hadden we besproken wat voor feest wij in gedachten hadden en dit is ook precies geworden zoals we wilden. Iedereen danste en ging uit zijn dak. We vonden vooral de overgangen tussen de verschillende liedjes super goed gedaan waardoor je kon blijven dansen. Het contact met Bob van te voren, tussendoor en tijdens het feest is heel fijn. Echt een aanrader voor op je feest!

Feestdatum: 2022-09-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Snikzwaag bruiloft dj Scheemdermeer bruiloft dj Donk bruiloft dj Retranchement bruiloft dj Hengforden bruiloft dj Oosterbierum bruiloft dj St. Annaland bruiloft dj West-Knollendam bruiloft dj Ruigeweide bruiloft dj Vrouwenpolder bruiloft dj Lauradorp bruiloft dj Westerhaar-Vriezenveensewijk bruiloft dj Spoorbuurt bruiloft dj Rijswijk bruiloft dj Melissant bruiloft dj Oosterbeek bruiloft dj Ijmuiden bruiloft dj Posthoorn bruiloft dj Burghsluis bruiloft dj Berlikum bruiloft dj Zutphen bruiloft dj Woerden bruiloft dj Winde bruiloft dj Schurega bruiloft dj Westmaas