Bruiloftsfeest met dj in Doetinchem

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Doetinchem tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Doetinchem zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Doetinchem muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Doetinchem bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Doetinchem Prijzen bruiloft dj Doetinchem

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 704 recensies.

Thomas geeft een 10

Bruiloft Villa Ruimzicht 12 mei 2017 te Doetinchem

Wat was het feest super! Van beging tot einde was de muziek top. Er werd goed ingespeeld op de wensen van de gasten en op die van ons, hierdoor stond de dansvloer de hele avond vol. We kunnen iedereen aanraden die een top feest wil hebben om in zee te gaan met DJ Diyo!!


Feestdatum: 2017-05-12
Feestlocatie: Villa Ruimzicht te Doetinchem
Drive-in show Villa Ruimzicht

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Doetinchem

Grandcafe LutherGrandcafe Luther
Waterstraat 3
7001 BG Doetinchem
0314641167
Villa RuimzichtVilla Ruimzicht
Ruimzichtlaan 150
7001 KG Doetinchem
0314320680
Bruiloft DJ Diyo
9.4
704
1
10
Reactie van: Jan

DJ DIO wil voorafgaande aan het feest zoveel mogelijk informatie van je. Dat vind je weer terug in de presentatie en de muziekkeuze op het feest. De muziek die hij dan draait is muziek van en voor jou en voor je gasten. Al met al zorgt zijn optreden dat het een zeer geslaagde avond wordt. Deze DJ weet door zijn ervaring hoe een feest een FEEST wordt. Top !!!

Feestdatum: 2023-10-21 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Steven

Bob (DJ Diyo) draaide op ons bruiloftsfeest en wat zijn we daar blij mee! Bob is een echte professional en maakte er vanaf het eerste moment een sfeervol feest van. Uitstekende muziekkeuze en hij voelt echt aan wat wel en niet aanslaat. Niks dan lof en we zouden hem bij een volgend feest zonder twijfel weer boeken!

Feestdatum: 2023-08-26 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Linda

De nummers pasten bij ons en het publiek, ze werden lekker vlot doorgedraaid, maar niet afgeraffeld. Ook de volume van het geluid was fijn, de niet-dansers konden nog een gesprek voeren en de dansers konden lekker dansen! Dat maakte het voor iedereen een topfeest en we zijn heel blij met onze keuze voor DJ Diyo

Feestdatum: 2022-07-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Wergea bruiloft dj Kloosterdijk bruiloft dj Wadenoijen bruiloft dj Loenen bruiloft dj Nieuwe Molen bruiloft dj Daarlerveen bruiloft dj Beusichem bruiloft dj Den Burg bruiloft dj Barger-Oosterveld bruiloft dj Blokland bruiloft dj Klein Ulsda bruiloft dj Venebrugge bruiloft dj Almere-Stad bruiloft dj Baarsdorp bruiloft dj Den Haag bruiloft dj Marken bruiloft dj Ophoven bruiloft dj Leermens bruiloft dj Neerbosch bruiloft dj Gaanderen bruiloft dj Hoogenweg bruiloft dj Woezik bruiloft dj Witharen bruiloft dj Ried bruiloft dj Separatiedijk