Bruiloftsfeest met dj in Dordrecht

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Dordrecht tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Dordrecht zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Dordrecht muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Dordrecht bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Dordrecht Prijzen bruiloft dj Dordrecht

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 646 recensies.

Hans geeft een 9

Jubileum Wantijpaviljoen 24 augustus 2019 te Dordrecht

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.


Feestdatum: 2019-08-24
Feestlocatie: Wantijpaviljoen te Dordrecht
Bianca geeft een 8

Verjaardagsfeest Wantijpaviljoen 12 december 2015 te Dordrecht

Het was super. Voor herhaling vatbaar


Feestdatum: 2015-12-12
Feestlocatie: Wantijpaviljoen te Dordrecht

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Dordrecht

WantijpaviljoenWantijpaviljoen
Wantijpark 1
3312 AV Dordrecht
0786141306
Bruiloft DJ Diyo
9.3
646
1
10
Reactie van: Ilse

Bob is een super DJ met veel ervaring en dat merk je. Hij denkt mee, voelt de sfeer goed aan en zorgt voor een goede aankleding van de ruimte. De communicatie verliep goed en het was vanaf het eerste moment een zeer prettige ervaring. Wij kunnen iedereen DJ Diyo aanraden en zullen dat ook zeker doen!

Feestdatum: 2021-08-20 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Harm

Tijdens het bezoek een goed gevoel gekregen bij DJ Diyo. In de verdere voorbereidingen voor het bruiloftsfeest handig contact gehad via de portal en per mail. Het feest zelf is ontzettend leuk verlopen. Veel positieve reacties gekregen van gasten en lekker gedanst! Ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-11-05 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Marjolein

Wat een lieverd die Bob! Enorm professioneel, zelfstandig en ‘bij de tijd’. Professioneel werden wij bij de intake ontvangen in zijn eigen studio waar wij een presentatie kregen van de mogelijkheden zodat wij een goede indruk kregen van hoe het er bij ons op het feest uit zou komen te zien. Zelfstandig opbouwen, klaarzetten, opstarten en uiteindelijk uitvoeren en opruimen. Hij heeft zich helemaal gered zonder dat wij er iets van hebben gemerkt. Super fijn! Bij de tijd, vinden wij de online portal waarin wij alles gedurende het voortraject hebben kunnen inzien. Van offerte en afspraken tot onze muziekwensen. Erg fijn!

Feestdatum: 2022-06-04 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Manderveen bruiloft dj Ommelanderwijk bruiloft dj Heikant bruiloft dj Horst bruiloft dj Eleveld bruiloft dj Deldenerbroek bruiloft dj Breezanddijk bruiloft dj Beusichem bruiloft dj Kommerzijl bruiloft dj Baexem bruiloft dj St. Maarten bruiloft dj Nederasselt bruiloft dj Hantumeruitburen bruiloft dj Waaxens bruiloft dj Zelhem bruiloft dj Huis ter Heide bruiloft dj De Tike bruiloft dj Hoogezand bruiloft dj Breukeleveen bruiloft dj Ossenzijl bruiloft dj Brouwershaven bruiloft dj Geervliet bruiloft dj Monster bruiloft dj Heelsum bruiloft dj Boksum