Bruiloftsfeest met dj in Driebergen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Driebergen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Driebergen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Driebergen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Driebergen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Driebergen Prijzen bruiloft dj Driebergen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 628 recensies.

Kim geeft een 9

Bruiloft Buitenplaats Sparrendaal 14 juli 2017 te Driebergen

Het was simpelweg feest! De dansvloer was de heel avond gevuld en de diversiteit in muziek sloeg goed aan. Er werd mooi opgebouwd naar onze verzoeknummers en alles werd mooi ondersteund met de verlichting. Top!!


Feestdatum: 2017-07-14
Feestlocatie: Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen
Drive-in show Buitenplaats Sparrendaal

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Driebergen

Buitenplaats SparrendaalBuitenplaats Sparrendaal
Hoofdstraat 89
3971 KE Driebergen
0343206006
Bruiloft DJ Diyo
9.3
628
1
10
Reactie van: Harm

Tijdens het bezoek een goed gevoel gekregen bij DJ Diyo. In de verdere voorbereidingen voor het bruiloftsfeest handig contact gehad via de portal en per mail. Het feest zelf is ontzettend leuk verlopen. Veel positieve reacties gekregen van gasten en lekker gedanst! Ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-11-05 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Mitchell

Wij raden Bob (DJ Diyo) iedereen aan. Hij heeft voor een topfeest gezorgd met een mix aan goede muziek, waarbij vanaf het begin tot het einde de hele dansvloer gevuld stond. Ouderen stonden te dansen op hip-hop en de jongeren deden mee met de rock and roll. Het was een groot feest waarbij er geen stiltemoment te vinden was. Hij voelt de sfeer op de dansvloer super goed aan en draait de ene naar de andere goede plaat. Diverse genres mixt hij aan elkaar, van hip hop tot latin en van rock and roll tot happy-hardcore. Alles kwam voorbij. Wij en onze gasten hebben er super van genoten. Achteraf hebben we alleen maar positieve reacties gehad. Wil je een topfeest boek dan Bob (dj Diyo).

Feestdatum: 2022-05-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Anke

Bob voelde de sfeer tijdens het trouwfeest erg goed aan. Alle voetjes gingen van de vloer: zowel jong als oud! We hadden een lijst met muzieknummers doorgeven om onze smaak door te geven, maar hebben de vrijheid bij Bob meer gelegd. Ook de dj booth ziet er leuk uit. Wij hebben gekozen voor de lichtvloer, die echt een feest sfeer geeft. Ook de communicatie met Bob voorafgaand aan het huwelijk was prettig. We hebben een kennismakingsmeeting gehouden waarin we onze voorkeuren hebben besproken, maar ook goede tips van Bob hebben ontvangen waar we zelf nog niet over nagedacht hadden. We zijn erg blij met Bob en zijn diensten en zullen hem zeker een volgende keer vragen om te draaien.

Feestdatum: 2021-10-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Bunde bruiloft dj Wergea bruiloft dj Heveadorp bruiloft dj Hommert bruiloft dj Lollum bruiloft dj Wolfhagen bruiloft dj Numansdorp bruiloft dj Den Ham bruiloft dj Wijnbergen bruiloft dj Groessen bruiloft dj Sas van Gent bruiloft dj Westbeemster bruiloft dj Leimuiderbrug bruiloft dj Wilsveen bruiloft dj Wittelte bruiloft dj Waardenburg bruiloft dj Hellum bruiloft dj Landgraaf bruiloft dj Heille bruiloft dj Mheer bruiloft dj Oude-Tonge bruiloft dj Schiedam bruiloft dj Rumpen bruiloft dj Helden Eghel bruiloft dj Lekkerkerk