Bruiloftsfeest met dj in Dwingeloo

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Dwingeloo tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Dwingeloo zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Dwingeloo muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Dwingeloo bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Dwingeloo Prijzen bruiloft dj Dwingeloo

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 706 recensies.

Mayon geeft een 9

Bruiloft Grand Cafe Hotel De Brink 3 juni 2016 te Dwingeloo

Door DJ Diyo werden de punten op de i gezet tijdens onze bruiloft. Alleen maar positieve reacties gehad. Daarnaast had Diyo een mooie mix van drie nummers gemaakt voor de openingsdans. Samen met zangeres Tessa maakten ze er een super feest van.


Feestdatum: 2016-06-03
Feestlocatie: Grand Cafe Hotel De Brink te Dwingeloo
Drive-in show Grand Cafe Hotel De Brink

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Dwingeloo

Grand Cafe Hotel De BrinkGrand Cafe Hotel De Brink
Brink 30-31
7991 CH Dwingeloo
0521591319
Bruiloft DJ Diyo
9.4
706
1
10
Reactie van: Angelique

DJ Diyo(Bob) heeft op onze bruiloft gedraaid, wat een feestje zeg! Van te voren hadden we besproken wat voor feest wij in gedachten hadden en dit is ook precies geworden zoals we wilden. Iedereen danste en ging uit zijn dak. We vonden vooral de overgangen tussen de verschillende liedjes super goed gedaan waardoor je kon blijven dansen. Het contact met Bob van te voren, tussendoor en tijdens het feest is heel fijn. Echt een aanrader voor op je feest!

Feestdatum: 2022-09-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Tristan

Wij zijn blij met onze keuze voor Bob! Het is een DJ die verstand heeft van wat hij doet en wat het publiek wil horen. Kwalitatief is alles super, van overgangen tot het inschatten waar het publiek behoefte aan heeft. We zijn ook goed geholpen met de voorbereidingen en Bob heeft ook de muziek van onze openingsdans super gemixt.

Feestdatum: 2023-06-03 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Iris

Bob is een hele toegankelijke man. Zakelijk in zijn communicatie, maar erg betrokken in de voorbereiding. Alles is mogelijk qua licht, geluid en muziek. Zijn website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk! Bob heeft zelfs de moeite genomen om contact op te nemen met de ceremoniemeester om de laatste details door te nemen. Hartstikke bedankt voor alles Bob, het was een top feest! We zullen jou zeker aanraden bij anderen!

Feestdatum: 2023-06-17 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Jouswier bruiloft dj Etten bruiloft dj Rijkel bruiloft dj Losser bruiloft dj Meppen bruiloft dj Wieldrecht bruiloft dj Laaghalerveen bruiloft dj Oudezijl bruiloft dj Muiderberg bruiloft dj Jipsingboermussel bruiloft dj Maarssen bruiloft dj Mamelis bruiloft dj Oosterboer bruiloft dj Franeker bruiloft dj Vierakker bruiloft dj Raerd bruiloft dj Kantens bruiloft dj Terwolde bruiloft dj Uiterburen bruiloft dj Feerwerd bruiloft dj Meijel bruiloft dj Honselersdijk bruiloft dj Crapoel bruiloft dj Piershil bruiloft dj Heythuysen