Bruiloftsfeest met dj in Echteld

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Echteld tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Echteld zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Echteld muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Echteld bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Echteld Prijzen bruiloft dj Echteld

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 600 recensies.

Eline geeft een 10

Bruiloft Kasteel Wijenburg 28 juni 2018 te Echteld

Super ervaring! Goed geluisterd naar welke muziek we leuk vonden en super playlist gedraaid op onze bruiloft! DJ diyo met de saxofonist gaf nog net even dat extra sfeertje aan onze bruiloft! Bedankt voor de geweldige avond!


Feestdatum: 2018-06-28
Feestlocatie: Kasteel Wijenburg te Echteld
Drive-in show Kasteel Wijenburg
Reactie van:

12,5 jaar geleden was DJ Diyo onze bruiloftsdj en op ons jubileum deed hij het nog eens een keer dunnetjes over! In stijl. Net als wij is ook DJ Diyo gegroeid - haarfijn voelde hij aan wat de mensen op de dansvloer nodig had. Ons gezelschap was gemĂȘleerd waardoor muzieksmaken soms flink verschilden. DJ Diyo maakte een goede mix waardoor iedereen wel eventjes op enig moment op de dansvloer terechtkwam!

Feestdatum: 2019-06-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 8
10
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Rijsenburg bruiloft dj Assendelft bruiloft dj Noordgouwe bruiloft dj Lankhorst bruiloft dj Het Koegras bruiloft dj Hendrik-Ido-Ambacht bruiloft dj Staphorst bruiloft dj Lopikerkapel bruiloft dj Hoensbroek bruiloft dj Langerak bruiloft dj Leveroij bruiloft dj Bosch en Duin bruiloft dj Zeerijp bruiloft dj Colmschate bruiloft dj Velsen-Noord bruiloft dj Krimpen a/d Ijssel bruiloft dj Denekamp bruiloft dj Eeserveen bruiloft dj Poortugaal bruiloft dj Zaanstad bruiloft dj Uffelte bruiloft dj Warder bruiloft dj Westenesch bruiloft dj Exel bruiloft dj Tijnje