Bruiloftsfeest met dj in Echten

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Echten tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Echten zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Echten muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Echten bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Echten Prijzen bruiloft dj Echten

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 659 recensies.

Henry geeft een 10

Jubileum De Molenhoeve 31 augustus 2019 te Echten

Met DJ Diyo haal je een uitstekende DJ in huis die goed aanvoelt welke muziek er gedraaid moet worden!


Feestdatum: 2019-08-31
Feestlocatie: De Molenhoeve te Echten
Drive-in show De Molenhoeve

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Echten

De MolenhoeveDe Molenhoeve
Echtenseweg 15
7909 HV Echten
0528251236
WesterbergenWesterbergen
Oshaarseweg 24
7932 PX Echten
0528251224
Bruiloft DJ Diyo
9.3
659
1
10
Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Michael

Het was voor ons echt een droombruiloft. Alles klopte en daar hoorde de DJ ook bij. Fijne communicatie en snelle reactie op vragen. Bob voelt perfect aan welke muziek er nodig is om iedereen het naar zijn zin te maken en voelt heel goed aan wat voor muziek er nodig is om Iedereen de dansvloer op te krijgen. Wij hebben een top avond gehad!

Feestdatum: 2022-06-10 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Aline

We hebben een heerlijk feest gehad, waarbij ook de gasten hun complimenten hebben uitgedeeld voor de DJ. De muziekkeuze paste goed bij onze smaak, maar tegelijkertijd werden de andere gasten niet vergeten zodat een groot deel op de dansvloer stond. De overgang tussen de nummers verliep heel prettig. De informatie en afspraken vooraf waren erg duidelijk.

Feestdatum: 2022-05-14 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Eenrum bruiloft dj Goingarijp bruiloft dj Kampernieuwstad bruiloft dj Heeswijk bruiloft dj Oosterhout bruiloft dj Neede bruiloft dj Vollenhove bruiloft dj Delfzijl bruiloft dj Wadenoijen bruiloft dj Harenermolen bruiloft dj Windeweer bruiloft dj Scheerwolde bruiloft dj Burgerbrug bruiloft dj Weiteveen bruiloft dj Joure bruiloft dj Didam bruiloft dj Ulestraten bruiloft dj Bakkeveen bruiloft dj Houthem bruiloft dj Einighausen bruiloft dj Hertme bruiloft dj Nieuw-Heeten bruiloft dj Waskemeer bruiloft dj Veenhuizen bruiloft dj Nibbixwoud