Bruiloftsfeest met dj in Eerbeek

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Eerbeek tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Eerbeek zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Eerbeek muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Eerbeek bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Eerbeek Prijzen bruiloft dj Eerbeek

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 704 recensies.

Tom geeft een 9

Bruiloft Bosque 20 mei 2023 te Eerbeek

Dj Diyo heeft voor ons een heerlijke feest gegeven met zijn muziek. Doordat hij niet meteen op de voorgrond staat, ontstaat er een vanzelfsprekende sfeer waar iedereen zich thuis kan voelen.


Feestdatum: 2023-05-20
Feestlocatie: Bosque te Eerbeek
Drive-in show Bosque
Maxime geeft een 10

Bruiloft De Zuiderzon 14 april 2018 te Eerbeek

Op 14 april 2018 zijn wij getrouwd en heeft Bob, DJ Diyo, de muziek verzorgd tijdens ons huwelijksfeest. Het contact van tevoren was goed, en de website waar wij ten alle tijden op konden inloggen om de informatie te bekijken en onze wensen door te geven was super fijn! Bob denkt goed mee en bij vragen werden deze altijd heel snel beantwoord. Onze wensen zijn uitstekend begrepen en we hebben een top avond gehad waar alle gasten ook zeer enthousiast over waren. Naast de muziek hebben wij bij DJ Diyo het videogastenboek gehuurd, wat hilarische filmpjes heeft opgeleverd waar we nog heel lang van kunnen nagenieten. Dj Diyo is absoluut een aanrader!


Feestdatum: 2018-04-14
Feestlocatie: De Zuiderzon te Eerbeek
Drive-in show De Zuiderzon

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Eerbeek

De ZuiderzonDe Zuiderzon
Boshoffweg 8
6961 LD Eerbeek
0575473837
BosqueBosque
Harderwijkerweg 28
6961 GE Eerbeek
0850862851
Huis Ter EerbeekHuis Ter Eerbeek
Professor Weberlaan 1
6961 LX Eerbeek
0313659135
Bruiloft DJ Diyo
9.4
704
1
10
Reactie van: Marianne

Lieve Bob, Wat heb jij een feestje gemaakt van onze bruiloft. Vanaf het moment dat we bij je binnen kwamen voor een kennismakingsgesprek wisten we dat het goed moest komen qua muziek als jij onze DJ zou zijn! Je professionaliteit straalt van jou en je apparatuur af. We zouden je zeker aanraden! Want nogmaals ons feestje was echt een enorm feest dankzij jouw bijdrage! Liefs Armand en Marianne

Feestdatum: 2022-05-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Mitchell

Wij raden Bob (DJ Diyo) iedereen aan. Hij heeft voor een topfeest gezorgd met een mix aan goede muziek, waarbij vanaf het begin tot het einde de hele dansvloer gevuld stond. Ouderen stonden te dansen op hip-hop en de jongeren deden mee met de rock and roll. Het was een groot feest waarbij er geen stiltemoment te vinden was. Hij voelt de sfeer op de dansvloer super goed aan en draait de ene naar de andere goede plaat. Diverse genres mixt hij aan elkaar, van hip hop tot latin en van rock and roll tot happy-hardcore. Alles kwam voorbij. Wij en onze gasten hebben er super van genoten. Achteraf hebben we alleen maar positieve reacties gehad. Wil je een topfeest boek dan Bob (dj Diyo).

Feestdatum: 2022-05-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Aline

We hebben een heerlijk feest gehad, waarbij ook de gasten hun complimenten hebben uitgedeeld voor de DJ. De muziekkeuze paste goed bij onze smaak, maar tegelijkertijd werden de andere gasten niet vergeten zodat een groot deel op de dansvloer stond. De overgang tussen de nummers verliep heel prettig. De informatie en afspraken vooraf waren erg duidelijk.

Feestdatum: 2022-05-14 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Stepelo bruiloft dj Trintelen bruiloft dj Aartswoud bruiloft dj Hengevelde bruiloft dj Camerig bruiloft dj Zieuwent bruiloft dj Klein Ulsda bruiloft dj Boornbergum bruiloft dj Wolder bruiloft dj Nieuwenhoorn bruiloft dj Rinnegom bruiloft dj Nieuwendijk bruiloft dj Reeuwijk-Brug bruiloft dj Westhoek bruiloft dj Wijnjewoude bruiloft dj Kerkrade bruiloft dj Maasland bruiloft dj Eldersloo bruiloft dj Garijp bruiloft dj Warmenhuizen bruiloft dj Garminge bruiloft dj Broek bruiloft dj Tergracht bruiloft dj Boetele bruiloft dj Raath