Bruiloftsfeest met dj in Enschede

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Enschede tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Enschede zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Enschede muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Enschede bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Enschede Prijzen bruiloft dj Enschede

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 611 recensies.

Marjolein geeft een 10

Bruiloft De Jaargetijden 5 juni 2015 te Enschede

Super leuke vent, vriendelijk, netjes gepresenteerd, draait super lekker en de uitstraling van de draaitafel en belichting was super!!! Echt een aanrader


Feestdatum: 2015-06-05
Feestlocatie: De Jaargetijden te Enschede
Drive-in show De Jaargetijden

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Enschede

De JaargetijdenDe Jaargetijden
Parkweg 49
7513 CN Enschede
0534313144
Reactie van:

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

We zijn super blij met onze keuze voor DJ Diyo. De opstelling was mooi! Fijne communicatie vooraf en op de avond zelf. Waar we erg blij mee waren was het feit dat Bob goed kijkt naar het publiek op de dansvloer. Valt het halverwege een nummer een beetje stil ging hij meteen over op een ander nummer. Hierdoor bleef iedereen lekker dansen. De ventilator die hij mee had was ook een uitkomst voor de toch wel warme ruimte. Kortom we vonden het super!

Feestdatum: 2019-05-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Ravenswaaij bruiloft dj Zuidzijde bruiloft dj Rolde bruiloft dj Lienden bruiloft dj Waterval bruiloft dj Barger-Compascuum bruiloft dj Horn bruiloft dj Nieuw-Vennep bruiloft dj Hantum bruiloft dj Vilt bruiloft dj Bellingwolde bruiloft dj Alteveer bruiloft dj Merum bruiloft dj Genemuiden bruiloft dj Noordeinde bruiloft dj Ruinerwold bruiloft dj Hasselt bruiloft dj Bruinisse bruiloft dj Spekhoek bruiloft dj De Groeve bruiloft dj Notter bruiloft dj Gebroek bruiloft dj Bathmen bruiloft dj Waarder bruiloft dj Kadoelen