Bruiloftsfeest met dj in Enschede

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Enschede tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Enschede zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Enschede muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Enschede bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Enschede Prijzen bruiloft dj Enschede

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 614 recensies.

Marjolein geeft een 10

Bruiloft De Jaargetijden 5 juni 2015 te Enschede

Super leuke vent, vriendelijk, netjes gepresenteerd, draait super lekker en de uitstraling van de draaitafel en belichting was super!!! Echt een aanrader


Feestdatum: 2015-06-05
Feestlocatie: De Jaargetijden te Enschede
Drive-in show De Jaargetijden

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Enschede

De JaargetijdenDe Jaargetijden
Parkweg 49
7513 CN Enschede
0534313144
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Elst bruiloft dj Van Ewijcksluis bruiloft dj Maalbroek bruiloft dj Arnhem bruiloft dj Nieuwland bruiloft dj Idsegahuizum bruiloft dj Oldemarkt bruiloft dj Heveskes bruiloft dj Ressen bruiloft dj Dijkerhoek bruiloft dj Horst bruiloft dj Heeten bruiloft dj Horst bruiloft dj Gennep bruiloft dj Overveen bruiloft dj Baarlo bruiloft dj Beringe bruiloft dj Hoofdplaat bruiloft dj Eys bruiloft dj Nieuw-Zwinderen bruiloft dj Oude-Niedorp bruiloft dj Portengen bruiloft dj Ruigahuizen bruiloft dj Giessen-Nieuwkerk bruiloft dj Kropswolde