Bruiloftsfeest met dj in Epe

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Epe tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Epe zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Epe muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Epe bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Epe Prijzen bruiloft dj Epe

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 611 recensies.

Gerbert geeft een 8

Verjaardagsfeest Partyboerderij Vossenberg 25 november 2018 te Epe

Ik heb een geweldig feest gehad, mede dank aan dj diyo. Klein puntje: Zorg dat de sfeer er middels muziek, aankondigingen of polonaise o.i.d. op gang komt.


Feestdatum: 2018-11-25
Feestlocatie: Partyboerderij Vossenberg te Epe

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Epe

Partyboerderij VossenbergPartyboerderij Vossenberg
Centrumweg 17
8162 PT Epe
0578-613800
Het Grote Huis WelnaHet Grote Huis Welna
Soerelseweg 18
8162 PC Epe
0578688207
DenneheuvelDenneheuvel
Heerderweg 27
8161 BK Epe
0578 612 326
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Wedderveer bruiloft dj Naarden bruiloft dj Cadzand bruiloft dj Harreveld bruiloft dj Heide bruiloft dj Haringhuizen bruiloft dj Heijenrath bruiloft dj Lange Heide bruiloft dj Hasselo bruiloft dj Blankenham bruiloft dj Schoonebeek bruiloft dj Nootdorp bruiloft dj Oostkapelle bruiloft dj Waardenburg bruiloft dj Voorburg bruiloft dj Hasselt bruiloft dj Schuinesloot bruiloft dj Baflo bruiloft dj Papekop bruiloft dj Roosteren bruiloft dj Oud-Alblas bruiloft dj Steenenkamer bruiloft dj Wolphaartsdijk bruiloft dj Hoogkerk bruiloft dj Neercanne