Bruiloftsfeest met dj in Foxhol

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Foxhol tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Foxhol zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Foxhol muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Foxhol bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Foxhol Prijzen bruiloft dj Foxhol

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 717 recensies.

Bruiloft DJ Diyo
9.4
717
1
10
Reactie van: Angelique

DJ Diyo(Bob) heeft op onze bruiloft gedraaid, wat een feestje zeg! Van te voren hadden we besproken wat voor feest wij in gedachten hadden en dit is ook precies geworden zoals we wilden. Iedereen danste en ging uit zijn dak. We vonden vooral de overgangen tussen de verschillende liedjes super goed gedaan waardoor je kon blijven dansen. Het contact met Bob van te voren, tussendoor en tijdens het feest is heel fijn. Echt een aanrader voor op je feest!

Feestdatum: 2022-09-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Fidan

We hadden een hele prettige kennismaking met Bob waardoor we ons al snel vertrouwd voelden om met hem verder te gaan. Aangezien we een hele diverse groep hadden 's avonds met een mix van jong en oud, maar met name met 2 verschillende culturen, vonden we het wel enorm spannend hoe dit zou uitpakken. Het contact vooraf was heel prettig waardoor we goed konden aangezien waar rekening mee gehouden kon worden. Op de avond zelf kwam alles perfect samen waardoor we geen moment spijt hadden van onze keus voor DJ Diyo. Na de bruiloft ook alleen maar positieve ervaringen gehoord over zijn manier van draaien. Ondanks de warmte kreeg hij het toch voor elkaar om de dansvloer de hele avond gevuld te krijgen. Dikke aanrader dus wat ons betreft!

Feestdatum: 2024-05-10 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Feline

Wij hebben DJ Diyo 6 jaar geleden op onze bruiloft als DJ gehad. We hebben hier zulke positieve reacties op gehad en zelf vonden we ook dat de muziek super goed geregeld was dat we afgelopen juni hem weer hebben geboekt voor mijn verjaardagsfeest! De muziek was weer tot in de puntjes geregeld, hij weet goed de sfeer er in te houden en de dansvloer was continu gevuld! Wij hebben genoten en zullen zeker in de toekomst nog een keer gebruik maken van DJ Diyo zijn diensten, en raden hem bij iedereen aan!!

Feestdatum: 2023-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Oosterwijtwerd bruiloft dj Middenbeemster bruiloft dj Roodhuis bruiloft dj Katlijk bruiloft dj Baflo bruiloft dj Moorveld bruiloft dj Hogeweg bruiloft dj Vegelinsoord bruiloft dj Ouwerkerk bruiloft dj Stevensweert bruiloft dj Paasloo bruiloft dj Den Andel bruiloft dj Vasse bruiloft dj Beuningen bruiloft dj Soestdijk bruiloft dj Nieuw-Wehl bruiloft dj Kraggenburg bruiloft dj Jubbegastercompagnie bruiloft dj Middelburg bruiloft dj Hoogezand bruiloft dj Hoog-Keppel bruiloft dj Cortenoever bruiloft dj Oud Milligen bruiloft dj Ruigeweide bruiloft dj Abbekerk