Bruiloftsfeest met dj in Genemuiden

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Genemuiden tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Genemuiden zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Genemuiden muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Genemuiden bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Genemuiden Prijzen bruiloft dj Genemuiden

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 611 recensies.

Williene geeft een 10

Bruiloft Kaaihof 7 september 2017 te Genemuiden

Super goed!


Feestdatum: 2017-09-07
Feestlocatie: Kaaihof te Genemuiden
Drive-in show Kaaihof
Chantal geeft een 9

Bruiloft Kaaihof 2 september 2016 te Genemuiden

Wij hebben DJ Diyo ervaren als een prettige leuke en spontane DJ! De communicatie was duidelijk, snel en leuk. Onze avond was gewoonweg perfect voor ons. DJ Diyo voelde goed aan wat de mensen wilde qua muziek. Wij hebben erg genoten en zullen DJ Diyo zeker aanraden als je een persoonlijk, muzikaal, fantastisch feest wilt! Vriendelijke groet, Rik en Chantal Eenkhoorn.


Feestdatum: 2016-09-02
Feestlocatie: Kaaihof te Genemuiden
Drive-in show Kaaihof

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Genemuiden

KaaihofKaaihof
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
0383854533
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

12,5 jaar geleden was DJ Diyo onze bruiloftsdj en op ons jubileum deed hij het nog eens een keer dunnetjes over! In stijl. Net als wij is ook DJ Diyo gegroeid - haarfijn voelde hij aan wat de mensen op de dansvloer nodig had. Ons gezelschap was gemĂȘleerd waardoor muzieksmaken soms flink verschilden. DJ Diyo maakte een goede mix waardoor iedereen wel eventjes op enig moment op de dansvloer terechtkwam!

Feestdatum: 2019-06-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Usselo bruiloft dj Kesteren bruiloft dj Spannum bruiloft dj Bergschenhoek bruiloft dj Wetering bruiloft dj Boesingheliede bruiloft dj Gaastmeer bruiloft dj Den Burg bruiloft dj Gammelke bruiloft dj Bemmel bruiloft dj Banholt bruiloft dj Honselersdijk bruiloft dj De Veenhoop bruiloft dj Noordbroek bruiloft dj Otterlo bruiloft dj Boksum bruiloft dj Wolvega bruiloft dj Haskerhorne bruiloft dj Augsbuurt bruiloft dj Vledder bruiloft dj Emmen bruiloft dj Zeldam bruiloft dj Reeuwijk-Dorp bruiloft dj Bovensmilde bruiloft dj Oostburg