Bruiloftsfeest met dj in Gerkesklooster

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Gerkesklooster tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Gerkesklooster zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Gerkesklooster muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Gerkesklooster bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Gerkesklooster Prijzen bruiloft dj Gerkesklooster

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 717 recensies.

Bruiloft DJ Diyo
9.4
717
1
10
Reactie van: Jan

DJ DIO wil voorafgaande aan het feest zoveel mogelijk informatie van je. Dat vind je weer terug in de presentatie en de muziekkeuze op het feest. De muziek die hij dan draait is muziek van en voor jou en voor je gasten. Al met al zorgt zijn optreden dat het een zeer geslaagde avond wordt. Deze DJ weet door zijn ervaring hoe een feest een FEEST wordt. Top !!!

Feestdatum: 2023-10-21 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Fidan

We hadden een hele prettige kennismaking met Bob waardoor we ons al snel vertrouwd voelden om met hem verder te gaan. Aangezien we een hele diverse groep hadden 's avonds met een mix van jong en oud, maar met name met 2 verschillende culturen, vonden we het wel enorm spannend hoe dit zou uitpakken. Het contact vooraf was heel prettig waardoor we goed konden aangezien waar rekening mee gehouden kon worden. Op de avond zelf kwam alles perfect samen waardoor we geen moment spijt hadden van onze keus voor DJ Diyo. Na de bruiloft ook alleen maar positieve ervaringen gehoord over zijn manier van draaien. Ondanks de warmte kreeg hij het toch voor elkaar om de dansvloer de hele avond gevuld te krijgen. Dikke aanrader dus wat ons betreft!

Feestdatum: 2024-05-10 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Tristan

Wij zijn blij met onze keuze voor Bob! Het is een DJ die verstand heeft van wat hij doet en wat het publiek wil horen. Kwalitatief is alles super, van overgangen tot het inschatten waar het publiek behoefte aan heeft. We zijn ook goed geholpen met de voorbereidingen en Bob heeft ook de muziek van onze openingsdans super gemixt.

Feestdatum: 2023-06-03 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Ter Aar bruiloft dj De Hees bruiloft dj Colmont bruiloft dj Terdiek bruiloft dj Kapel-Avezaath bruiloft dj Stellendam bruiloft dj St. Laurens bruiloft dj Trimunt bruiloft dj Oldeholtpade bruiloft dj Lottum bruiloft dj Azewijn bruiloft dj Nijverdal bruiloft dj Lageland bruiloft dj Kijkuit bruiloft dj Warffum bruiloft dj Oud Ade bruiloft dj Schuilenburg bruiloft dj Lierderholthuis bruiloft dj Middelaar bruiloft dj Broekhuizen bruiloft dj Emmen bruiloft dj Aalsmeerderbrug bruiloft dj Wadway bruiloft dj Woerdense Verlaat bruiloft dj Noordijk