Bruiloftsfeest met dj in Goor

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Goor tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Goor zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Goor muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Goor bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Goor Prijzen bruiloft dj Goor

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 717 recensies.

Carolien geeft een 9

Jubileum De Bebsel 6 april 2019 te Goor

Professionele DJ die zich zeer goed voorbereid en voor een topavond kan zorgen!


Feestdatum: 2019-04-06
Feestlocatie: De Bebsel te Goor
Drive-in show De Bebsel

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Goor

De BebselDe Bebsel
Hengevelderstraat 20
7471 CH Goor
0547272855
Bruiloft DJ Diyo
9.4
717
1
10
Reactie van: Maurice

Dankzij DJ DIYO hebben wij een perfect feest gehad. Vanaf de allereerste kennismaking was er een enorm goede klik. Hebben vanaf dat moment tot aan de bruiloft regelmatig contact gehad. Verder werkt het heel fijn dat je kunt werken op zijn eigen site middels een persoonlijk referentienummer. Daardoor blijft alles up to date. Alle van te voren gemaakte afspraken werden uitstekend nagekomen. Er werd heerlijk gedraaid en de dansvloer was de gehele avond gevuld. DJ DIYO voelde de sfeer perfect aan!! Vanuit ons een dikke 10 en mochten wij nog een keer een feest geven gaan wij zeker weer voor hem.

Feestdatum: 2023-04-15 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Denise

We hebben nog nooit zo'n geweldig feest meegemaakt. De muziekkeuze viel bij iedereen in de smaak, het licht was top, het geluid was top, de verzoekjes werden allemaal gedraaid. We kregen van vrienden en familie te horen dat ze in jaren niet meer zo'n geweldig feest hebben meegemaakt en dat ze echt de hele avond op de dansvloer hebben gestaan, zelfs de oma's zijn helemaal los gegaan. Wij zelf hebben nog nooit zo lang op de dansvloer gestaan. Wij hebben genoten, in een woord Geweldig!

Feestdatum: 2022-10-12 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Istvan

DJ Diyo is zeer professioneel en prettig om mee samen te werken. Vooraf werden duidelijk onze wensen in kaart gebracht en uiteindelijk hebben we een geweldig feest gehad! Ontzettend veel positieve reacties hebben we gekregen. DJ Diyo is echt een aanrader.

Feestdatum: 2024-06-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Oostkerke bruiloft dj Zuiderwoude bruiloft dj Lange Heide bruiloft dj Lieren bruiloft dj Biert bruiloft dj De Stapel bruiloft dj Aardenburg bruiloft dj Laag-Soeren bruiloft dj Oldeboorn bruiloft dj Brantgum bruiloft dj Benningbroek bruiloft dj Erica bruiloft dj Winsum bruiloft dj De Weerd bruiloft dj Hoedekenskerke bruiloft dj Hattem bruiloft dj Woltersum bruiloft dj Ramspol bruiloft dj Hichtum bruiloft dj Simpelveld bruiloft dj Jisp bruiloft dj Tzummarum bruiloft dj Slijkenburg bruiloft dj Warmond bruiloft dj Kruisweg