Bruiloftsfeest met dj in Harderwijk

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Harderwijk tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Harderwijk zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Harderwijk muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Harderwijk bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Harderwijk Prijzen bruiloft dj Harderwijk

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 616 recensies.

Melany geeft een 10

Bruiloft Slenkenhorst 14 september 2017 te Harderwijk

Top ervaring! Vanaf het begin tot het einde van de avond een super feest gehad. Alles liep op rolletjes. We hoorde onze eigen muziek die we in de playlist hadden gezet, en de DJ kwam natuurlijk met zijn eigen muziek wat onze smaak had. Het was helemaal geweldig!! Ben je er de volgende keer weer bij?


Feestdatum: 2017-09-14
Feestlocatie: Slenkenhorst te Harderwijk
Drive-in show Slenkenhorst
Willem geeft een 10

Bruiloft Van Der Valk Harderwijk 20 mei 2016 te Harderwijk

Wij hebben het allemaal uiterst positief ervaren, vanaf het eerste contact tot aan de feestavond was alles voor tip top voor elkaar. Wij hebben er ontzettend van genoten, alsmede al onze gasten. Bedankt voor alles en zeer zeker een aanrader voor een top feest.


Feestdatum: 2016-05-20
Feestlocatie: Van Der Valk Harderwijk te Harderwijk
Drive-in show Van Der Valk Harderwijk

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Harderwijk

SlenkenhorstSlenkenhorst
Strokelweg 2-A
3847 LR Harderwijk
0341417310
Van Der Valk HarderwijkVan Der Valk Harderwijk
Leuvenumseweg 7
3847 LA Harderwijk
0341801010
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Berkenwoude bruiloft dj Twisk bruiloft dj Ulft bruiloft dj Loosduinen bruiloft dj Warfhuizen bruiloft dj Wadway bruiloft dj Tull en 't Waal bruiloft dj Veenhuizen bruiloft dj Goedereede bruiloft dj Heesselt bruiloft dj Oh‚ bruiloft dj Heerenveen bruiloft dj Drachten bruiloft dj Sibbe bruiloft dj Vaals bruiloft dj Idaard bruiloft dj Hulsen bruiloft dj Axel bruiloft dj Bartlehiem bruiloft dj Veltum bruiloft dj Maalbroek bruiloft dj Buinerveen bruiloft dj Boskoop bruiloft dj Jabeek bruiloft dj Scharnegoutum