Bruiloftsfeest met dj in Hattem

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Hattem tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Hattem zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Hattem muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Hattem bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Hattem Prijzen bruiloft dj Hattem

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

Miriam geeft een 10

Bruiloft Herberg Molecaten 21 april 2017 te Hattem

Wauw, wat een top feest. Het is altijd afwachten of mensen zin hebben om te dansen en of de dansvloer vol blijft tot het einde. Nou, dat was nu echt wel het geval. Na de openingsdans stroomde de dansvloer vol en deze is tot het einde niet meer leeg geweest. De muziekkeus van de bruidegom werd tussendoor ook gedraaid, wat meer rock muziek. Dit werd heel goed gecombineerd met de andere muziek. Even een rock nummer en daarna weer meer dans muziek. En wat ontzettend gaaf met de saxofonist erbij. Hier hebben we ook veel reacties op gekregen. Ik ben nauwelijks van de dansvloer af geweest, wat een zere voeten aan het eind!


Feestdatum: 2017-04-21
Feestlocatie: Herberg Molecaten te Hattem
Drive-in show Herberg Molecaten

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Hattem

Herberg MolecatenHerberg Molecaten
Molecaten 7
8051 PN Hattem
0384443483
De Franse SchoolDe Franse School
Kerkplein 16
8051 GH Hattem
038-4443822
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Wijngaarden bruiloft dj Hoge Rijndijk bruiloft dj Tegelen bruiloft dj Oosterbierum bruiloft dj Helle bruiloft dj Kommerzijl bruiloft dj Ijsbrechtum bruiloft dj Hoogeveen bruiloft dj Ochten bruiloft dj Harkstede bruiloft dj Lelystad bruiloft dj Soestdijk bruiloft dj Enspijk bruiloft dj Halfweg bruiloft dj De Woude bruiloft dj Heugem bruiloft dj Medemblik bruiloft dj Zevenhuizen bruiloft dj Enumatil bruiloft dj Arum bruiloft dj De Hoef bruiloft dj Elsloo bruiloft dj Suameer bruiloft dj Roderwolde bruiloft dj Obbicht