Bruiloftsfeest met dj in Havelte

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Havelte tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Havelte zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Havelte muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Havelte bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Havelte Prijzen bruiloft dj Havelte

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

Bas geeft een 10

Jubileum De Rand Van Havelte 2 maart 2019 te Havelte

DJ Diyo weet wat nodig is om van je feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken! Wensen worden gerespecteerd, de communicatie is helder en de samenwerking erg plezier. Wat een topfeest hebben wij gehad!


Feestdatum: 2019-03-02
Feestlocatie: De Rand Van Havelte te Havelte
Drive-in show De Rand Van Havelte

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Havelte

De Rand Van HavelteDe Rand van Havelte
Wandelbosweg 10
7971 AK Havelte
0521344027
Bruiloft DJ Diyo
9.3
624
1
10
Reactie van: Selena

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Ilse

Bob is een super DJ met veel ervaring en dat merk je. Hij denkt mee, voelt de sfeer goed aan en zorgt voor een goede aankleding van de ruimte. De communicatie verliep goed en het was vanaf het eerste moment een zeer prettige ervaring. Wij kunnen iedereen DJ Diyo aanraden en zullen dat ook zeker doen!

Feestdatum: 2021-08-20 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Schandelo bruiloft dj Maarsbergen bruiloft dj Haastrecht bruiloft dj Millingen bruiloft dj Oudeschip bruiloft dj Schottershuizen bruiloft dj Bosch en Duin bruiloft dj Groede bruiloft dj Venhuizen bruiloft dj Heksenberg bruiloft dj Noordbergum bruiloft dj Damwoude bruiloft dj Oosternijkerk bruiloft dj Ter Heijde bruiloft dj Well bruiloft dj Anreep bruiloft dj Thij bruiloft dj Edens bruiloft dj Voorstonden bruiloft dj Groetpolder bruiloft dj Achthoven bruiloft dj Oosterland bruiloft dj Noordsche Schut bruiloft dj Nijkerk bruiloft dj Lierderholthuis