Bruiloftsfeest met dj in Heeg

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Heeg tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Heeg zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Heeg muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Heeg bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Heeg Prijzen bruiloft dj Heeg

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 610 recensies.

Albert geeft een 9

Verjaardagsfeest De Boeier Heeg 2 juli 2016 te Heeg

Onze ervaring met DJ Diyo is helemaal super!! is wat we er van verwacht hadden,zeer profesioneel en uiterst correct. Alles is bespreekbaar en zelfs ongebruikelijke/vreemde nummers zijn voor hem geen probleem om te draaien!Zoek je een allround DJ voor een nette prijs? Ga voor Diyo!!


Feestdatum: 2016-07-02
Feestlocatie: De Boeier Heeg te Heeg
Drive-in show De Boeier Heeg

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Heeg

De Boeier HeegDe Boeier Heeg
Harinxmastrjitte 69-73
8621 BK Heeg
0515443461
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Rhederveld bruiloft dj Muntendam bruiloft dj Uitgeest bruiloft dj Pesse bruiloft dj Peest bruiloft dj De Kar bruiloft dj Zevenhuizen bruiloft dj Basse bruiloft dj Langedijke bruiloft dj Leersum bruiloft dj Kievitsdel bruiloft dj Aalzum bruiloft dj Maastricht bruiloft dj Schafelt bruiloft dj Nieuw-Millingen bruiloft dj Zweeloo bruiloft dj Catsop bruiloft dj Slangenburg bruiloft dj Paesens bruiloft dj Leesten bruiloft dj Valkenburg a/d Geul bruiloft dj Haatland bruiloft dj Sexbierum bruiloft dj Vreeswijk bruiloft dj Panningen