Bruiloftsfeest met dj in Heeg

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Heeg tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Heeg zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Heeg muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Heeg bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Heeg Prijzen bruiloft dj Heeg

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 603 recensies.

Albert geeft een 9

Verjaardagsfeest De Boeier Heeg 2 juli 2016 te Heeg

Onze ervaring met DJ Diyo is helemaal super!! is wat we er van verwacht hadden,zeer profesioneel en uiterst correct. Alles is bespreekbaar en zelfs ongebruikelijke/vreemde nummers zijn voor hem geen probleem om te draaien!Zoek je een allround DJ voor een nette prijs? Ga voor Diyo!!


Feestdatum: 2016-07-02
Feestlocatie: De Boeier Heeg te Heeg
Drive-in show De Boeier Heeg

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Heeg

De Boeier HeegDe Boeier Heeg
Harinxmastrjitte 69-73
8621 BK Heeg
0515443461
Reactie van:

Beste Bob / Dj Diyo, Wat hebben we genoten op onze bruiloft! Je hebt onze feestavond fantastisch ondersteunt met de muziek. Bij het kennismakingsgesprek in Zwolle voelden we ons meteen serieus genomen en tevens van harte welkom. Er is goed naar onze wensen geluisterd en ook de preview van de DJ-set en hoe je te werk gaat, is super! Je weet je klanten te leren kennen en naar hun smaak te bedienen. Op het feest zelf hebben we echt genoten van elk moment! Zowel jong als oud stond op de dansvloer en bleef ook op de dansvloer staan. Er was geen stiltemoment te vinden! Ook het laatste uurtje, waarbij er niet zo heel veel gasten meer waren, maar waar we nog flink hebben doorgefeest, wat geweldig. Je hebt echt naar onze wensen (en die van de gasten) geluisterd en er een topfeest van gemaakt. Achteraf hebben we alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten. We zullen je zeker aanraden!!

Feestdatum: 2018-08-31 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is zeker een aanrader voor bruiloften of feesten. Hij heeft ons vanaf het eerste contact tot aan ons huwelijksfeest heel goed geïnformeerd. Bij vragen hebben we altijd heel snel een reactie gekregen. Het feest zelf was uitstekend verzorgd en alle gasten waren zeer enthousiast. Als we in de toekomst nog een keer een feestje geven weten we nu al dat DJ Diyo onze dj zal zijn.

Feestdatum: 2018-05-11 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 8
10
Reactie van:

Dj Diyo heeft ons feest compleet gemaakt. De dansvloer stond continu vol en ondanks dat het net een sauna was binnen bleven de mensen los gaan. Dj Diyo maakte een mooie combinatie van iedereens muzieksmaak en zo bleef iedereen blij en swingde iedereen erop los.

Feestdatum: 2018-06-08 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Munnekeburen bruiloft dj Middelie bruiloft dj De Kwakel bruiloft dj Deest bruiloft dj Brielle bruiloft dj Espel bruiloft dj Hulsen bruiloft dj Smalle Ee bruiloft dj Volendam bruiloft dj Kesseleik bruiloft dj Bruinisse bruiloft dj Leeuwen bruiloft dj Grootschermer bruiloft dj Eem West bruiloft dj Garnwerd bruiloft dj Schoondijke bruiloft dj Warfhuizen bruiloft dj Hauwert bruiloft dj Noordwelle bruiloft dj Nederhemert bruiloft dj Garmerwolde bruiloft dj Bath bruiloft dj Papenbeek bruiloft dj Leesten bruiloft dj Noorderhoogebrug