Bruiloftsfeest met dj in Heerde

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Heerde tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Heerde zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Heerde muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Heerde bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Heerde Prijzen bruiloft dj Heerde

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 582 recensies.

Rhodé geeft een 8

Bruiloft De Postkamer 25 mei 2018 te Heerde

Bob is een top gozer die voor een super geslaagd feestje heeft gezorgd!


Feestdatum: 2018-05-25
Feestlocatie: De Postkamer te Heerde
Drive-in show De Postkamer

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Heerde

De PostkamerDe Postkamer
Dorpsstraat 49
8181 HN Heerde
0578700233
Reactie van:

Alles verliep echt top. Vooraf was er al een fijne communicatie. Dj Diyo speelde goed in op het moment van de avond. Of het nou qua muziek was of de openingsdans die later dan geplaned begon. Hij voelde goed aan wat op dat moment de juiste timing of het beste nummertje was! Het was echt perfect, we hebben de hele avond op de dansvloer gestaan, en de avond vloog voorbij (helaas :))

Feestdatum: 2018-04-20 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Goede website met voldoende informatie en sfeer-filmpjes. Tijdens de intake heeft de DJ snel inzicht in het soort feest en de daarbij passende sfeer. Vlotte reactie op onze mails. De verdere. communicatie via het portal verloopt goed en prettig. Fijn dat er een waarschuwing kwam dat alles moet zijn ingevuld, vlak voor het feest. De muziek tijdens het feest sloot precies aan op de afspraken. Beide DJ’s zien er representatief uit. Ze stralen plezier uit en dragen bij aan een feestelijke sfeer. Al met al een top-avond met steeds een volle dansvloer!

Feestdatum: 2018-09-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Bob heeft er een fantastische show van gemaakt tijdens onze bruiloft. Wij, maar ook al onze gasten hebben ervan genoten. Daarnaast communiceert hij goed en prettig en is hij in het bezit van schitterende apparatuur. Wij raden hem dan ook iedereen aan, Nogmaals hartstikke bedankt Bob! Groetjes, Mark & Asia

Feestdatum: 2018-07-06 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Slenaken bruiloft dj Baexem bruiloft dj Terneuzen bruiloft dj Kloosterzande bruiloft dj St. Pancras bruiloft dj Boschoord bruiloft dj Aarlanderveen bruiloft dj Terheijl bruiloft dj Tubbergen bruiloft dj Molenaarsgraaf bruiloft dj Prosperdorp bruiloft dj Oud-Leusden bruiloft dj Dalfsen bruiloft dj Groenveld bruiloft dj Wartena bruiloft dj Den Ham bruiloft dj Flieren bruiloft dj Walem bruiloft dj Empe bruiloft dj Beesel bruiloft dj Marijenkampen bruiloft dj Hellum bruiloft dj Bilthoven bruiloft dj Geldermalsen bruiloft dj Borculo