Bruiloftsfeest met dj in Heino

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Heino tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Heino zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Heino muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Heino bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Heino Prijzen bruiloft dj Heino

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 646 recensies.

Marije geeft een 9

Bruiloft Landtgoed 29 mei 2019 te Heino

We zijn super blij met onze keuze voor DJ Diyo. De opstelling was mooi! Fijne communicatie vooraf en op de avond zelf. Waar we erg blij mee waren was het feit dat Bob goed kijkt naar het publiek op de dansvloer. Valt het halverwege een nummer een beetje stil ging hij meteen over op een ander nummer. Hierdoor bleef iedereen lekker dansen. De ventilator die hij mee had was ook een uitkomst voor de toch wel warme ruimte. Kortom we vonden het super!


Feestdatum: 2019-05-29
Feestlocatie: Landtgoed te Heino
Drive-in show Landtgoed

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Heino

Jan Steen HeinoJan Steen Heino
Raalterstraat 66
8141 RM Heino
0572395884
LandtgoedLandtgoed
Berkendijk 10
8141 RD Heino
0572355876
Bruiloft DJ Diyo
9.3
646
1
10
Reactie van: Ilse

Bob is een super DJ met veel ervaring en dat merk je. Hij denkt mee, voelt de sfeer goed aan en zorgt voor een goede aankleding van de ruimte. De communicatie verliep goed en het was vanaf het eerste moment een zeer prettige ervaring. Wij kunnen iedereen DJ Diyo aanraden en zullen dat ook zeker doen!

Feestdatum: 2021-08-20 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Aline

We hebben een heerlijk feest gehad, waarbij ook de gasten hun complimenten hebben uitgedeeld voor de DJ. De muziekkeuze paste goed bij onze smaak, maar tegelijkertijd werden de andere gasten niet vergeten zodat een groot deel op de dansvloer stond. De overgang tussen de nummers verliep heel prettig. De informatie en afspraken vooraf waren erg duidelijk.

Feestdatum: 2022-05-14 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Linda

De nummers pasten bij ons en het publiek, ze werden lekker vlot doorgedraaid, maar niet afgeraffeld. Ook de volume van het geluid was fijn, de niet-dansers konden nog een gesprek voeren en de dansers konden lekker dansen! Dat maakte het voor iedereen een topfeest en we zijn heel blij met onze keuze voor DJ Diyo

Feestdatum: 2022-07-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Neercanne bruiloft dj Herwijnen bruiloft dj Lathum bruiloft dj De Haar bruiloft dj Wilhelminadorp bruiloft dj Voerendaal bruiloft dj Langeveen bruiloft dj Abbenes bruiloft dj Blitterswijck bruiloft dj Helden bruiloft dj Noordbeemster bruiloft dj Remmerden bruiloft dj Nieuwstadt bruiloft dj Treebeek bruiloft dj Niehove bruiloft dj Molenhoek bruiloft dj Notter bruiloft dj Vondelingenplaat bruiloft dj Wolfshuis bruiloft dj Starnmeer bruiloft dj Zuilichem bruiloft dj Drachten bruiloft dj De Nul bruiloft dj Bong bruiloft dj Beusichem