Bruiloftsfeest met dj in Hengelo

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Hengelo tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Hengelo zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Hengelo muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Hengelo bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Hengelo Prijzen bruiloft dj Hengelo

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 706 recensies.

Lisette geeft een 10

Bruiloft Buitenplaats De Houtmaat 7 juni 2019 te Hengelo

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!


Feestdatum: 2019-06-07
Feestlocatie: Buitenplaats De Houtmaat te Hengelo
Drive-in show Buitenplaats De Houtmaat

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Hengelo

Wapen Van BeckumWapen Van Beckum
Beckumerkerkweg 20
7553 TR Hengelo
074 3676565
Wapen Van HengeloWapen van Hengelo
Parallelweg LS 2a
7553 LG Hengelo
0742051224
Buitenplaats De HoutmaatBuitenplaats de Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo
0742918112
Bruiloft DJ Diyo
9.4
706
1
10
Reactie van: Danny

DJ Diyo is een fantastisch professionele dj die de muziek perfect wist af te stemmen op onze gasten. Hij kreeg mijn ouders van 78 en 83 jaar zelfs aan het dansen maar ook de jeugdigen onder onze waren lekker aan het dansen. Bob is bovenal een fijne vent met een prettige persoonlijkheid. Duidelijk, enthousiast en erg fijn om mee te werken. Zijn show vonden we ook erg prachtig uitgewerkt. Aanrader!

Feestdatum: 2023-06-10 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Jan

DJ DIO wil voorafgaande aan het feest zoveel mogelijk informatie van je. Dat vind je weer terug in de presentatie en de muziekkeuze op het feest. De muziek die hij dan draait is muziek van en voor jou en voor je gasten. Al met al zorgt zijn optreden dat het een zeer geslaagde avond wordt. Deze DJ weet door zijn ervaring hoe een feest een FEEST wordt. Top !!!

Feestdatum: 2023-10-21 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Marlies

Wij wilden een feestje met goede DJ en daarvoor hadden we Bob op het oog. Voor corona hadden we al eens kennis gemaakt met Bob, maar door corona kon ons 25 jarig huwelijksfeest niet doorgaan. We wilden hoe dan ook nog een keer een feestje met lekkere muziek om op te dansen. En dan is gelukt! Wil je een DJ die achter elkaar door muziek draait (met goede overgangen tussen de verschillende nummers) dan zit je bij Bob goed! De nummers uit de playlist heeft hij bijna allemaal gedraaid (en daar zaten ook een paar niet zo bekende nummers bij: top!). Bij twijfel over een aangevraagd nummer door onze gasten hield Bob even ruggespraak: daar spreekt zorg en aandacht uit! De dansvloer was de hele avond goed gevuld. En dat met een divers publiek van 20 tot 60 jaar. We kijken met heel veel plezier terug op ons 175 jarig feest.

Feestdatum: 2023-10-14 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Smallebrugge bruiloft dj Nederasselt bruiloft dj Gun bruiloft dj Rijkel bruiloft dj Bergenhuizen bruiloft dj Epen bruiloft dj Tolbert bruiloft dj Battenoord bruiloft dj Lellens bruiloft dj Donk bruiloft dj Tjerkwerd bruiloft dj Berlikum bruiloft dj Vreeland bruiloft dj Hartwerd bruiloft dj Brinkheurne bruiloft dj Blija bruiloft dj Darp bruiloft dj Oosterhesselen bruiloft dj Susteren bruiloft dj Schouwen bruiloft dj Borculo bruiloft dj Aalzum bruiloft dj West-Souburg bruiloft dj Amersfoort bruiloft dj Herbaijum