Bruiloftsfeest met dj in Hengelo

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Hengelo tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Hengelo zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Hengelo muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Hengelo bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Hengelo Prijzen bruiloft dj Hengelo

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 614 recensies.

Lisette geeft een 10

Bruiloft Buitenplaats De Houtmaat 7 juni 2019 te Hengelo

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!


Feestdatum: 2019-06-07
Feestlocatie: Buitenplaats De Houtmaat te Hengelo
Drive-in show Buitenplaats De Houtmaat

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Hengelo

Wapen Van BeckumWapen Van Beckum
Beckumerkerkweg 20
7553 TR Hengelo
074 3676565
Buitenplaats De HoutmaatBuitenplaats de Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo
0742918112
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Een bruiloft dj Middelbert bruiloft dj Oirlo bruiloft dj De Steeg bruiloft dj Kadoelen bruiloft dj Diergaarde bruiloft dj Vaesrade bruiloft dj Haule bruiloft dj Austerlitz bruiloft dj Lichtenvoorde bruiloft dj Stuifzand bruiloft dj Leutingewolde bruiloft dj Nieuwegein-Noord bruiloft dj Winterswijk bruiloft dj Doorwerth bruiloft dj Rooth bruiloft dj Wechterholt bruiloft dj Ureterp a/d Vaart bruiloft dj Epse bruiloft dj Ruigezand bruiloft dj Oostzaan bruiloft dj Zwinderen bruiloft dj Obbicht bruiloft dj Loil bruiloft dj Eeserveen