Bruiloftsfeest met dj in Herkenbosch

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Herkenbosch tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Herkenbosch zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Herkenbosch muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Herkenbosch bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Herkenbosch Prijzen bruiloft dj Herkenbosch

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 616 recensies.

Wim geeft een 10

Bruiloft Landgoed Kasteel Daelenbroeck 30 juni 2018 te Herkenbosch

Wat begon met prettige communicatie en duidelijke afspraken eindigde met een fantastische feestavond! Zeer professioneel, maar ook persoonlijk. De muziekkeuze was conform afspraak maar ook prima afgestemd op de gasten en de sfeer van die avond. De saxofonist speelde fantastisch en onze gasten en wijzelf hebben een onvergetelijke avond gehad. Dankjewel!


Feestdatum: 2018-06-30
Feestlocatie: Landgoed Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch
Drive-in show Landgoed Kasteel Daelenbroeck

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Herkenbosch

Landgoed Kasteel DaelenbroeckLandgoed kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2
6075 EZ Herkenbosch
0475532465
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Feestdatum: 2019-05-31 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Klarenbeek bruiloft dj Lakemond bruiloft dj Harkstede bruiloft dj Vlodrop-Station bruiloft dj Nieuw-Beijerland bruiloft dj De Hooge Wegen bruiloft dj Fort bruiloft dj Born bruiloft dj Mook bruiloft dj Wijnvoorden bruiloft dj Schettens bruiloft dj Wijdenes bruiloft dj Lemiers bruiloft dj Broekhuizen bruiloft dj Groote Keeten bruiloft dj Oterdum bruiloft dj Noordbeemster bruiloft dj Gramsbergen bruiloft dj Miedum bruiloft dj Hidaard bruiloft dj Biervliet bruiloft dj Mildam bruiloft dj Axel bruiloft dj Ammerstol bruiloft dj Sittard