Bruiloftsfeest met dj in Hoevelaken

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Hoevelaken tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Hoevelaken zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Hoevelaken muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Hoevelaken bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Hoevelaken Prijzen bruiloft dj Hoevelaken

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 603 recensies.

Karlijn geeft een 10

Bruiloft Hoeve Sparrendam 19 augustus 2017 te Hoevelaken

Wat een feest! Je speelde onwijs goed in op het publiek. We hebben genoten.


Feestdatum: 2017-08-19
Feestlocatie: Hoeve Sparrendam te Hoevelaken
Drive-in show Hoeve Sparrendam
Maureen geeft een 10

Bruiloft Hoeve Sparrendam 8 juli 2016 te Hoevelaken

Wij raden DJ Diyo aan iedereen aan! Vooraf een persoonlijk gesprek gehad om elkaar beter te leren kennen en vervolgens konden onze playlist en onze andere wensen nog online worden ingevuld via onze eigen pagina. Ook kregen we altijd snel een reactie via de e-mail. Op de dag zelf: De sfeer die wij wilden hebben bleef er de hele avond in en de muziekkeuze voldeed perfect aan onze wens. Met Bob als DJ hebben wij onze trouwdag perfect kunnen afsluiten!


Feestdatum: 2016-07-08
Feestlocatie: Hoeve Sparrendam te Hoevelaken
Drive-in show Hoeve Sparrendam

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Hoevelaken

Hoeve SparrendamHoeve Sparrendam
Veenwal 6
3871 KG Hoevelaken
0342424328
Reactie van:

DJ Diyo heeft ons avondfeest tot een spetterend gebracht. Toffe afsluiting na een prachtige dag. In het voortraject dacht Bob goed met ons mee over de muziekkeuze. Wanneer we vragen hadden, reageerde hij snel en correct. Ook was het klantportaal handig om te hebben. Daar konden we de gemaakte afspraken terugvinden en zelf nummers aangeven die we juist wel of niet wilden terug horen. Bob, bedankt!

Feestdatum: 2018-09-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob heeft er een top feest van gemaakt! Ook mede door het persoonlijke gesprek wat we eerder in Zwolle hebben gehad wisten zowel hij als wij wat er wel en niet gedraaid zou worden. De sfeer werd goed aangevoeld en alles wat we gedraaid wilde hebben, hebben we wel voorbij horen komen. Top avond gehad!

Feestdatum: 2018-08-17 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 8
10
Reactie van:

DJ Diyo is een professionele DJ die weet wat hij doet. Hij luistert naar de wensen en laat dit terugkomen op het feest. Met licht en geluid wordt er een mooi feestje van gemaakt. Als extra stond er ook een grote propellor naast de dansvloer, dat was een groot succes. Wij kunnen DJ Diyo aan iedereen aanraden!

Feestdatum: 2018-08-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Bakhuizen bruiloft dj Saaksum bruiloft dj Spekhoek bruiloft dj Wognum bruiloft dj Scharendijke bruiloft dj Schellingwoude bruiloft dj Teroele bruiloft dj Kralingen bruiloft dj Basse bruiloft dj Britswerd bruiloft dj Ittervoort bruiloft dj Roordahuizen bruiloft dj Zenderen bruiloft dj Tinte bruiloft dj Hees bruiloft dj Dortherhoek bruiloft dj Meerveld bruiloft dj Velsen-Noord bruiloft dj Stitswerd bruiloft dj Moddergat bruiloft dj Siegerswoude bruiloft dj Dedgum bruiloft dj De Haar bruiloft dj Cadier en Keer bruiloft dj Wittewierum