Bruiloftsfeest met dj in Hoevelaken

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Hoevelaken tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Hoevelaken zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Hoevelaken muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Hoevelaken bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Hoevelaken Prijzen bruiloft dj Hoevelaken

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 611 recensies.

Karlijn geeft een 10

Bruiloft Hoeve Sparrendam 19 augustus 2017 te Hoevelaken

Wat een feest! Je speelde onwijs goed in op het publiek. We hebben genoten.


Feestdatum: 2017-08-19
Feestlocatie: Hoeve Sparrendam te Hoevelaken
Drive-in show Hoeve Sparrendam
Maureen geeft een 10

Bruiloft Hoeve Sparrendam 8 juli 2016 te Hoevelaken

Wij raden DJ Diyo aan iedereen aan! Vooraf een persoonlijk gesprek gehad om elkaar beter te leren kennen en vervolgens konden onze playlist en onze andere wensen nog online worden ingevuld via onze eigen pagina. Ook kregen we altijd snel een reactie via de e-mail. Op de dag zelf: De sfeer die wij wilden hebben bleef er de hele avond in en de muziekkeuze voldeed perfect aan onze wens. Met Bob als DJ hebben wij onze trouwdag perfect kunnen afsluiten!


Feestdatum: 2016-07-08
Feestlocatie: Hoeve Sparrendam te Hoevelaken
Drive-in show Hoeve Sparrendam

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Hoevelaken

Hoeve SparrendamHoeve Sparrendam
Veenwal 6
3871 KG Hoevelaken
0342424328
Reactie van:

Dj Diyo, Bob, Wat zijn wij dankbaar voor hoe alles gelopen is. Na een online zoektocht zijn wij bij Bob uitgekomen. Omdat wij niet in Nederland wonen (wel daar getrouwd) zijn was het eerst vooral mail verkeer. Dat liep altijd al super en met de website en al je wensen helemaal duidelijk. Een all-in pakket is altijd handig voor een bruiloft zodat je echt weet wat je kosten zijn en geen verrassingen achteraf komen. Na het mailen zijn we via de Skype een avond ervoor gaan zitten en binnen 10seconde was de klik en match er en wat zijn we blij met hem. Eigen initiatief met de lokatie over waar moet hij heen, wanneer kan hij opbouwen, en op de dag zelf, ontspannen, strak in pak, en super sfeer! Goede opbouw van de tijd en eigenlijk iedereen stond te swingen! Dank Bob voor je top service en we hopen je nog vaker op andere gelegenheden te horen, want met jou wordt het een top feestje! Thomas en Lena

Feestdatum: 2019-08-17 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Ijpecolsga bruiloft dj Blessum bruiloft dj Graft bruiloft dj Panheel bruiloft dj Niekerk bruiloft dj De Horst bruiloft dj Joure bruiloft dj Vreeland bruiloft dj Zuidwolde bruiloft dj Rooth bruiloft dj Bennekom bruiloft dj Formerum bruiloft dj Nieuwe Wetering bruiloft dj Tegelen bruiloft dj De Heurne bruiloft dj Siebengewald bruiloft dj Passewaaij bruiloft dj Giessen-Oudekerk bruiloft dj Schweiberg bruiloft dj Jipsinghuizen bruiloft dj Zuidbarge bruiloft dj Berg en Terblijt bruiloft dj Akkrum bruiloft dj Dodewaard bruiloft dj Kop van 't Land