Bruiloftsfeest met dj in Hoevelaken

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Hoevelaken tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Hoevelaken zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Hoevelaken muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Hoevelaken bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Hoevelaken Prijzen bruiloft dj Hoevelaken

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 635 recensies.

Chantal geeft een 10

Bruiloft Hoeve Sparrendam 3 juli 2021 te Hoevelaken

Bob was vanaf begin van het traject tot zelfs na de bruiloft betrokken. Vriendelijk en duidelijk in contact en geen vraag was teveel. Wist op de avond de sfeer goed aan te voelen en speelde daar perfect op in. Top feest, dank Bob


Feestdatum: 2021-07-03
Feestlocatie: Hoeve Sparrendam te Hoevelaken
Drive-in show Hoeve Sparrendam
Karlijn geeft een 10

Bruiloft Hoeve Sparrendam 19 augustus 2017 te Hoevelaken

Wat een feest! Je speelde onwijs goed in op het publiek. We hebben genoten.


Feestdatum: 2017-08-19
Feestlocatie: Hoeve Sparrendam te Hoevelaken
Drive-in show Hoeve Sparrendam
Maureen geeft een 10

Bruiloft Hoeve Sparrendam 8 juli 2016 te Hoevelaken

Wij raden DJ Diyo aan iedereen aan! Vooraf een persoonlijk gesprek gehad om elkaar beter te leren kennen en vervolgens konden onze playlist en onze andere wensen nog online worden ingevuld via onze eigen pagina. Ook kregen we altijd snel een reactie via de e-mail. Op de dag zelf: De sfeer die wij wilden hebben bleef er de hele avond in en de muziekkeuze voldeed perfect aan onze wens. Met Bob als DJ hebben wij onze trouwdag perfect kunnen afsluiten!


Feestdatum: 2016-07-08
Feestlocatie: Hoeve Sparrendam te Hoevelaken
Drive-in show Hoeve Sparrendam

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Hoevelaken

Hoeve SparrendamHoeve Sparrendam
Veenwal 6
3871 KG Hoevelaken
0342424328
Bruiloft DJ Diyo
9.3
635
1
10
Reactie van: Harm

Tijdens het bezoek een goed gevoel gekregen bij DJ Diyo. In de verdere voorbereidingen voor het bruiloftsfeest handig contact gehad via de portal en per mail. Het feest zelf is ontzettend leuk verlopen. Veel positieve reacties gekregen van gasten en lekker gedanst! Ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-11-05 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Koen

Bob is een bekwaam DJ die zich voorafgaand aan de kennismaking al had verdiept in de locatie. Er werd meegedacht met ons, de communicatie verliep soepel en snel. Met de dj booth en verlichting en overige equipement heeft Bob er een top feest van gemaakt.

Feestdatum: 2020-09-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Winkel bruiloft dj Hijlaard bruiloft dj Baarsdorp bruiloft dj Kwadendamme bruiloft dj Mheer bruiloft dj Ijpelo bruiloft dj Oostdijk bruiloft dj Enschede bruiloft dj Saasveld bruiloft dj Didam bruiloft dj Katlijk bruiloft dj Broekland bruiloft dj Angeren bruiloft dj De Hoef bruiloft dj Berg bruiloft dj Uffelte bruiloft dj Spui bruiloft dj Streefkerk bruiloft dj Kampen bruiloft dj Zevenhuizen bruiloft dj Breezand bruiloft dj Maartensdijk bruiloft dj Banholt bruiloft dj Finsterwolde bruiloft dj Mander