Bruiloftsfeest met dj in Hollandscheveld

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Hollandscheveld tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Hollandscheveld zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Hollandscheveld muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Hollandscheveld bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Hollandscheveld Prijzen bruiloft dj Hollandscheveld

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 646 recensies.

Rick geeft een 10

Bruiloft Plan Schoonhoven 13 juli 2022 te Hollandscheveld

Bob is gezellig in de omgang en heeft goed naar onze wensen geluisterd, tevens voelde hij de gasten goed aan en heeft hij ervoor gezorgd dat wij een topavond hebben gehad!


Feestdatum: 2022-07-13
Feestlocatie: Plan Schoonhoven te Hollandscheveld

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Hollandscheveld

Plan SchoonhovenPlan Schoonhoven
Marten Kuilerweg 47
7913 XG Hollandscheveld
0528-351653
Bruiloft DJ Diyo
9.3
646
1
10
Reactie van: Linda

De nummers pasten bij ons en het publiek, ze werden lekker vlot doorgedraaid, maar niet afgeraffeld. Ook de volume van het geluid was fijn, de niet-dansers konden nog een gesprek voeren en de dansers konden lekker dansen! Dat maakte het voor iedereen een topfeest en we zijn heel blij met onze keuze voor DJ Diyo

Feestdatum: 2022-07-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Ilse

Bob is een super DJ met veel ervaring en dat merk je. Hij denkt mee, voelt de sfeer goed aan en zorgt voor een goede aankleding van de ruimte. De communicatie verliep goed en het was vanaf het eerste moment een zeer prettige ervaring. Wij kunnen iedereen DJ Diyo aanraden en zullen dat ook zeker doen!

Feestdatum: 2021-08-20 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Noordeinde bruiloft dj Hornhuizen bruiloft dj Uitwierde bruiloft dj Loerbeek bruiloft dj Kogerpolder bruiloft dj Woudenberg bruiloft dj Burum bruiloft dj St. Pieter bruiloft dj Locht bruiloft dj Etenaken bruiloft dj Oudelande bruiloft dj Nijeveense Bovenboer bruiloft dj Oudenhoorn bruiloft dj Odoornerveen bruiloft dj Klijndijk bruiloft dj Wiesel bruiloft dj Woudsend bruiloft dj Niersen bruiloft dj Godlinze bruiloft dj Cadier en Keer bruiloft dj Archem bruiloft dj Montfoort bruiloft dj Beek bruiloft dj Zwijndrecht bruiloft dj Ijzendoorn