Bruiloftsfeest met dj in Hoonhorst

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Hoonhorst tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Hoonhorst zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Hoonhorst muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Hoonhorst bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Hoonhorst Prijzen bruiloft dj Hoonhorst

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 614 recensies.

Patrick geeft een 9

Bruiloft Zwaluwhof 11 juni 2016 te Hoonhorst

Direct vanaf het eerste bezoek een goed gevoel en dat was helemaal terecht. Bob heeft het begrepen, alles was helemaal top!


Feestdatum: 2016-06-11
Feestlocatie: Zwaluwhof te Hoonhorst
Drive-in show Zwaluwhof

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Hoonhorst

ZwaluwhofZwaluwhof
Zwarteweg 7a
7722 LA Hoonhorst
0529436875
Reactie van:

Zeer fijne Dj om mee samen te werken. Hij reageerde snel, hij had onze muziek voor de openingsdans al binnen een paar uur klaar. En op de laatste dag nog muziek door gegeven, en dit was geen probleem. Hij weet precies wanneer hij welk nummer moet draaien. Aangezien wij een paar rustige countrynummers hadden, wat moeilijk te draaien is op een bruiloft omdat dan de dansvloer eventueel leeg zou raken. Het tegendeel heeft zich bewezen!! Echt mijn complimenten!

Feestdatum: 2019-06-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

Dj Diyo, Bob, Wat zijn wij dankbaar voor hoe alles gelopen is. Na een online zoektocht zijn wij bij Bob uitgekomen. Omdat wij niet in Nederland wonen (wel daar getrouwd) zijn was het eerst vooral mail verkeer. Dat liep altijd al super en met de website en al je wensen helemaal duidelijk. Een all-in pakket is altijd handig voor een bruiloft zodat je echt weet wat je kosten zijn en geen verrassingen achteraf komen. Na het mailen zijn we via de Skype een avond ervoor gaan zitten en binnen 10seconde was de klik en match er en wat zijn we blij met hem. Eigen initiatief met de lokatie over waar moet hij heen, wanneer kan hij opbouwen, en op de dag zelf, ontspannen, strak in pak, en super sfeer! Goede opbouw van de tijd en eigenlijk iedereen stond te swingen! Dank Bob voor je top service en we hopen je nog vaker op andere gelegenheden te horen, want met jou wordt het een top feestje! Thomas en Lena

Feestdatum: 2019-08-17 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Dongjum bruiloft dj Minnertsga bruiloft dj Klein-Azewijn bruiloft dj Lage Vuursche bruiloft dj Teroele bruiloft dj Leusden-Zuid bruiloft dj Halle bruiloft dj Balloerveld bruiloft dj Cottessen bruiloft dj Eese bruiloft dj Nieuwenhoorn bruiloft dj Kloosterhaar bruiloft dj Dronten bruiloft dj Ophemert bruiloft dj Uithuizermeeden bruiloft dj Wildenborch bruiloft dj Woudsend bruiloft dj Veelerveen bruiloft dj Bergharen bruiloft dj Berkum bruiloft dj Nes bruiloft dj De Blesse bruiloft dj Purmerland bruiloft dj Oud-Vossemeer bruiloft dj Weustenrade