Bruiloftsfeest met dj in Huissen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Huissen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Huissen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Huissen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Huissen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Huissen Prijzen bruiloft dj Huissen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 650 recensies.

Frans geeft een 10

Jubileum Buitenpoort 26 augustus 2017 te Huissen

Dj Diyo heeft de muziek verzorgd bij ons 25-jarig huwelijk. Meteen vanaf het eerste contact via de e-mail gaf Bob het vertrouwen dat het allemaal goed geregeld zou worden. We hebben een leuke kennismaking gehad vooraf aan het feest waarbij duidelijk werd dat Bob goede kennis van zaken heeft. Hij gaf ons ook nog enkele goede tips mee. Klasse. Tijdens de feestavond is de muziek fantastisch verzorgd waarbij duidelijk rekening werd gehouden met onze wensen. De stemming zat er goed in en de hele avond is de dansvloer vol geweest. Bedankt Bob. Bij een volgend feestje denken wij aan jou.


Feestdatum: 2017-08-26
Feestlocatie: Buitenpoort te Huissen
Drive-in show Buitenpoort
Simone geeft een 9

Bruiloft Buitenpoort 10 januari 2015 te Huissen

DJ Diyo is een zeer professionele DJ! Een duidelijk intake gesprek helpt hem en jou/jullie opweg naar een top feest. De aankleding is zeer professioneel en mooi! Wij hebben mede dankzij DJ Diyo een super mooi huwelijksfeest gehad!


Feestdatum: 2015-01-10
Feestlocatie: Buitenpoort te Huissen

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Huissen

BuitenpoortBuitenpoort
Helmichstraat 1
6851 CB Huissen
0625208352
Bruiloft DJ Diyo
9.3
650
1
10
Reactie van: Mitchell

Wij raden Bob (DJ Diyo) iedereen aan. Hij heeft voor een topfeest gezorgd met een mix aan goede muziek, waarbij vanaf het begin tot het einde de hele dansvloer gevuld stond. Ouderen stonden te dansen op hip-hop en de jongeren deden mee met de rock and roll. Het was een groot feest waarbij er geen stiltemoment te vinden was. Hij voelt de sfeer op de dansvloer super goed aan en draait de ene naar de andere goede plaat. Diverse genres mixt hij aan elkaar, van hip hop tot latin en van rock and roll tot happy-hardcore. Alles kwam voorbij. Wij en onze gasten hebben er super van genoten. Achteraf hebben we alleen maar positieve reacties gehad. Wil je een topfeest boek dan Bob (dj Diyo).

Feestdatum: 2022-05-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Harm

Tijdens het bezoek een goed gevoel gekregen bij DJ Diyo. In de verdere voorbereidingen voor het bruiloftsfeest handig contact gehad via de portal en per mail. Het feest zelf is ontzettend leuk verlopen. Veel positieve reacties gekregen van gasten en lekker gedanst! Ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-11-05 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Koen

Bob is een bekwaam DJ die zich voorafgaand aan de kennismaking al had verdiept in de locatie. Er werd meegedacht met ons, de communicatie verliep soepel en snel. Met de dj booth en verlichting en overige equipement heeft Bob er een top feest van gemaakt.

Feestdatum: 2020-09-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 8
10
bruiloft dj Vlagtwedde bruiloft dj Scherpenzeel bruiloft dj Haren bruiloft dj Nederhorst den Berg bruiloft dj Delfstrahuizen bruiloft dj Linde bruiloft dj Kaalheide bruiloft dj Wijk bij Duurstede bruiloft dj Lutjewinkel bruiloft dj Botlek bruiloft dj Goor bruiloft dj Uffelte bruiloft dj Helle bruiloft dj Oosterend bruiloft dj Terherne bruiloft dj Dedgum bruiloft dj Holthone bruiloft dj Dirksland bruiloft dj Sint Maarten bruiloft dj Kloosterdijk bruiloft dj Etten bruiloft dj Scharsterbrug bruiloft dj Nibbixwoud bruiloft dj Gun bruiloft dj Krewerd