Bruiloftsfeest met dj in Huizen

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Huizen tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Huizen zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Huizen muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Huizen bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Huizen Prijzen bruiloft dj Huizen

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 704 recensies.

Jessica geeft een 9

Bruiloft De Kalkovens 31 december 2014 te Huizen

Dj Diyo is voor ons DE bruiloft dj! Professioneel en ervaren en hij weet zeer goed in te spelen op het publiek. Door te luisteren naar onze wensen is hij er mede verantwoordelijk voor dat wij de dag van ons leven hebben gehad. Hij maakt er een feestje van en de gehele avond staat de dansvloer vol. Daarnaast heeft hij een ontzettende leuke persoonlijkheid. DJ Diyo is een topper en wij raden hem iedereen aan!


Feestdatum: 2014-12-31
Feestlocatie: De Kalkovens te Huizen

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Huizen

De KalkovensDe Kalkovens
Havenstraat 311
1271 GD Huizen
0355230010
De Haven Van HuizenDe Haven van Huizen
Havenstraat 81
1271 AD Huizen
0355240369
Bruiloft DJ Diyo
9.4
704
1
10
Reactie van: Anita

Vooraf aan onze bruiloft is het contact met Bob altijd fijn en goed geweest, Bob is fijn en rustig in het gesprek. Denkt mee, geeft tips en doet wat hij zegt. Tijdens het feest zijn de voetjes van de vloer gegaan en de gekleurde schuimstokken, ze zijn fantastisch om halverwege de avond in te zetten. Wij kijken er met heel veel plezier op terug!

Feestdatum: 2023-10-13 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Linda

De nummers pasten bij ons en het publiek, ze werden lekker vlot doorgedraaid, maar niet afgeraffeld. Ook de volume van het geluid was fijn, de niet-dansers konden nog een gesprek voeren en de dansers konden lekker dansen! Dat maakte het voor iedereen een topfeest en we zijn heel blij met onze keuze voor DJ Diyo

Feestdatum: 2022-07-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van: Karin

Muziek tijdens het feest was top! Precies de smaken die wij hebben opgegeven en voor alle gasten zat er wat bij. Zelfs toen wij eigenlijk al te laat waren met doorgeven van onze voorkeuren heeft DJ Diyo toch nog de moeite genomen het toe te voegen aan zijn lijst! Heerlijk feest wat nog wel een paar uur langer had mogen duren

Feestdatum: 2022-07-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Annen bruiloft dj Noordeinde bruiloft dj Exmorra bruiloft dj Vilsteren bruiloft dj Koekange bruiloft dj Heveadorp bruiloft dj Boornzwaag bruiloft dj Maartensdijk bruiloft dj Zandberg bruiloft dj Linschoten bruiloft dj Poppingawier bruiloft dj Ijzendijke bruiloft dj Woudenberg bruiloft dj Ten Boer bruiloft dj Saasveld bruiloft dj Piaam bruiloft dj Noordijk bruiloft dj Middelaar bruiloft dj Hankate bruiloft dj Molenaarsgraaf bruiloft dj Sevenum bruiloft dj Uitweg bruiloft dj Eenum bruiloft dj Flieren bruiloft dj Euverem