Bruiloftsfeest met dj in Hulshorst

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Hulshorst tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Hulshorst zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Hulshorst muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Hulshorst bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Hulshorst Prijzen bruiloft dj Hulshorst

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 622 recensies.

Henk geeft een 10

Bruiloft Koetshuis Hulshorst 6 september 2018 te Hulshorst

Bob heeft goed naar onze wensen geluisterd. Ondanks de uiteenlopende muziekstijlen wist hij er een feestje van te maken en ging het dak eraf! De communicatie met Bob liep heel soepel en hij dacht ook mee over andere dingen waar je zelf niet zo snel aan denkt, top! Handig dat er een portal is waar je zelf op in kan loggen en je playlist kan samenstellen.


Feestdatum: 2018-09-06
Feestlocatie: Koetshuis Hulshorst te Hulshorst

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Hulshorst

Koetshuis HulshorstKoetshuis Hulshorst
Harderwijkerweg 545
8077 RJ Hulshorst
0341452747
Reactie van:

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Beusichem bruiloft dj Stiens bruiloft dj Olterterp bruiloft dj Hoge Hexel bruiloft dj Gees bruiloft dj Oosthem bruiloft dj Bekveld bruiloft dj Ritthem bruiloft dj Lamswaarde bruiloft dj Goingarijp bruiloft dj Blokland bruiloft dj Wartena bruiloft dj Koufurderigge bruiloft dj Zandvoort bruiloft dj Huizinge bruiloft dj Schottershuizen bruiloft dj Bleiswijk bruiloft dj Noordwijk bruiloft dj Noord-Deurningen bruiloft dj Terband bruiloft dj Veldhunten bruiloft dj Baak bruiloft dj Marum bruiloft dj Overveen bruiloft dj Hauwert