Bruiloftsfeest met dj in Ijmuiden

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Ijmuiden tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Ijmuiden zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Ijmuiden muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Ijmuiden bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Ijmuiden Prijzen bruiloft dj Ijmuiden

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

Lisa geeft een 9

Bruiloft Zilt Aan Zee 27 mei 2016 te Ijmuiden

Goede communicatie en goed bereikbaar. Alles wordt van te voren duidelijk besproken. We hebben een top avond gehad! Met de zangeres en saxofonist was het helemaal top! Iedereen stond heerlijk te dansen, het was een super avond!


Feestdatum: 2016-05-27
Feestlocatie: Zilt Aan Zee te Ijmuiden
Drive-in show Zilt Aan Zee

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Ijmuiden

Zilt Aan ZeeZilt aan Zee
Kennemerstrand 174
1976 GA IJmuiden
0255519300
Bruiloft DJ Diyo
9.3
624
1
10
Reactie van: Selena

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Ilse

Bob is een super DJ met veel ervaring en dat merk je. Hij denkt mee, voelt de sfeer goed aan en zorgt voor een goede aankleding van de ruimte. De communicatie verliep goed en het was vanaf het eerste moment een zeer prettige ervaring. Wij kunnen iedereen DJ Diyo aanraden en zullen dat ook zeker doen!

Feestdatum: 2021-08-20 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Iris

DJ Diyo heeft tijdens het intakegesprek goed naar ons geluisterd en de muziek was dan ook volledig naar onze smaak en fantastisch aan elkaar gedraaid. Dit, de lichtshow en de kwaliteit van het geluid maakte de avond onvergetelijk, zoals wij zelf hebben ervaren maar ook van onze gasten gehoord hebben! Nogmaals ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2021-08-13 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj De Bult bruiloft dj Midlaren bruiloft dj Dieverbrug bruiloft dj Eexta bruiloft dj Zuidlaren bruiloft dj Lage Vuursche bruiloft dj De Haar bruiloft dj Wachtum bruiloft dj Sexbierum bruiloft dj Nederland bruiloft dj Agelo bruiloft dj De Wilp bruiloft dj Idskenhuizen bruiloft dj Schuilenburg bruiloft dj Hendrik-Ido-Ambacht bruiloft dj ChŠvremont bruiloft dj Westdorp bruiloft dj Amsterdamscheveld bruiloft dj Amstenrade bruiloft dj Noordwelle bruiloft dj Ter Horst bruiloft dj Pingjum bruiloft dj Klimmen bruiloft dj Noordlaren bruiloft dj Wijhe