Bruiloftsfeest met dj in Ijmuiden

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Ijmuiden tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Ijmuiden zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Ijmuiden muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Ijmuiden bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Ijmuiden Prijzen bruiloft dj Ijmuiden

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.5
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.2 van maximaal 10 op basis van 590 recensies.

Lisa geeft een 9

Bruiloft Zilt Aan Zee 27 mei 2016 te Ijmuiden

Goede communicatie en goed bereikbaar. Alles wordt van te voren duidelijk besproken. We hebben een top avond gehad! Met de zangeres en saxofonist was het helemaal top! Iedereen stond heerlijk te dansen, het was een super avond!


Feestdatum: 2016-05-27
Feestlocatie: Zilt Aan Zee te Ijmuiden
Drive-in show Zilt Aan Zee

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Ijmuiden

Zilt Aan ZeeZilt aan Zee
Kennemerstrand 174
1976 GA IJmuiden
0255519300
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Bob heeft goed naar onze wensen geluisterd. Ondanks de uiteenlopende muziekstijlen wist hij er een feestje van te maken en ging het dak eraf! De communicatie met Bob liep heel soepel en hij dacht ook mee over andere dingen waar je zelf niet zo snel aan denkt, top! Handig dat er een portal is waar je zelf op in kan loggen en je playlist kan samenstellen.

Feestdatum: 2018-09-06 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Zandpol bruiloft dj Hollandsche Rading bruiloft dj Lellens bruiloft dj Valburg bruiloft dj Rolduc bruiloft dj Ooij bruiloft dj Punthorst bruiloft dj Landerum bruiloft dj Schuilenburg bruiloft dj De Kooy bruiloft dj Geelbroek bruiloft dj Loenen bruiloft dj Rhederveld bruiloft dj Corle bruiloft dj Loppersum bruiloft dj Bregtdorp bruiloft dj Hoofddorp bruiloft dj De Klomp bruiloft dj Rhenen bruiloft dj Wolfhaag bruiloft dj Eijsden bruiloft dj Wapse bruiloft dj Mijzen bruiloft dj Terborg bruiloft dj Merum