Bruiloftsfeest met dj in Ijmuiden

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Ijmuiden tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Ijmuiden zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Ijmuiden muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Ijmuiden bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Ijmuiden Prijzen bruiloft dj Ijmuiden

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 606 recensies.

Lisa geeft een 9

Bruiloft Zilt Aan Zee 27 mei 2016 te Ijmuiden

Goede communicatie en goed bereikbaar. Alles wordt van te voren duidelijk besproken. We hebben een top avond gehad! Met de zangeres en saxofonist was het helemaal top! Iedereen stond heerlijk te dansen, het was een super avond!


Feestdatum: 2016-05-27
Feestlocatie: Zilt Aan Zee te Ijmuiden
Drive-in show Zilt Aan Zee

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Ijmuiden

Zilt Aan ZeeZilt aan Zee
Kennemerstrand 174
1976 GA IJmuiden
0255519300
Reactie van:

een zeer prettig persoon waarmee duidelijke en goede afspraken gemaakt kunnen worden die dan ook worden nagekomen. is op de feestavond een heel belangrijk element voor de sfeer en verzorgt dit perfect , combinatie met de saxifonist vonden wij van absoluut toegevoegde waarde.

Feestdatum: 2019-08-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Feestdatum: 2019-05-31 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Woold bruiloft dj Augustinusga bruiloft dj De Zilk bruiloft dj Nieuw-Loosdrecht bruiloft dj Merum bruiloft dj Rinsumageest bruiloft dj Steenwijksmoer bruiloft dj Nieuw-Buinen bruiloft dj Gasselterboerveen bruiloft dj Ophoven bruiloft dj Zuidveld bruiloft dj Heijenrath bruiloft dj Spanbroek bruiloft dj Ijzerlo bruiloft dj Wittem bruiloft dj St. Jansklooster bruiloft dj Windraak bruiloft dj Bunschoten bruiloft dj Ijpecolsga bruiloft dj Vledderveen bruiloft dj Heijen bruiloft dj Gun bruiloft dj Harreveld bruiloft dj Rietveld bruiloft dj Winsum