Bruiloftsfeest met dj in Kamerik

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Kamerik tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Kamerik zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Kamerik muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Kamerik bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Kamerik Prijzen bruiloft dj Kamerik

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 624 recensies.

Sander geeft een 9

Bruiloft Boerderij De Boerinn 27 augustus 2016 te Kamerik

In het voortraject een prettige en duidelijke communicatie. Tijdens het feest muziek die aansloot op onze wensen en de aanwezige gasten. Met een goed feest als gevolg. De zangeres en saxefonist maakten het compleet.


Feestdatum: 2016-08-27
Feestlocatie: Boerderij De Boerinn te Kamerik
Drive-in show Boerderij De Boerinn

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Kamerik

Boerderij De BoerinnBoerderij de Boerinn
Mijzijde 6
3471 GM Kamerik
0348401200
Bruiloft DJ Diyo
9.3
624
1
10
Reactie van: Selena

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Anke

Bob voelde de sfeer tijdens het trouwfeest erg goed aan. Alle voetjes gingen van de vloer: zowel jong als oud! We hadden een lijst met muzieknummers doorgeven om onze smaak door te geven, maar hebben de vrijheid bij Bob meer gelegd. Ook de dj booth ziet er leuk uit. Wij hebben gekozen voor de lichtvloer, die echt een feest sfeer geeft. Ook de communicatie met Bob voorafgaand aan het huwelijk was prettig. We hebben een kennismakingsmeeting gehouden waarin we onze voorkeuren hebben besproken, maar ook goede tips van Bob hebben ontvangen waar we zelf nog niet over nagedacht hadden. We zijn erg blij met Bob en zijn diensten en zullen hem zeker een volgende keer vragen om te draaien.

Feestdatum: 2021-10-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Koen

Bob is een bekwaam DJ die zich voorafgaand aan de kennismaking al had verdiept in de locatie. Er werd meegedacht met ons, de communicatie verliep soepel en snel. Met de dj booth en verlichting en overige equipement heeft Bob er een top feest van gemaakt.

Feestdatum: 2020-09-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Bronkhorst bruiloft dj Balinge bruiloft dj Westerveld bruiloft dj Serooskerke bruiloft dj Leek bruiloft dj Dale bruiloft dj Zwagerbosch bruiloft dj Nederasselt bruiloft dj Wieringerwerf bruiloft dj Terheijl bruiloft dj Well bruiloft dj Ruischerbrug bruiloft dj Mookhoek bruiloft dj De Goorn bruiloft dj Kinderdijk bruiloft dj Martenshoek bruiloft dj Lauwerzijl bruiloft dj Oostkapelle bruiloft dj Alteveer bruiloft dj Kamperzeedijk bruiloft dj Strijensas bruiloft dj Zwaagdijk bruiloft dj Westenholte bruiloft dj Zuidzande bruiloft dj Zwolle