Bruiloftsfeest met dj in Kerkrade

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Kerkrade tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Kerkrade zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Kerkrade muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Kerkrade bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Kerkrade Prijzen bruiloft dj Kerkrade

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 717 recensies.

Bruiloft DJ Diyo
9.4
717
1
10
Reactie van: Axel

Wij zijn uitermate tevreden over DJ Diyo, alles is erg professioneel geregeld en aan alles is gedacht. In het online portaal is alles voor zowel het bruidspaar alsmede de ceremoniemeesters in te zien en te regelen, dit maakte het erg makkelijk. We hebben een fantastisch bruiloftsfeest gehad met een goede mix van muziek voor al onze gasten (van jong tot oud). Wij zouden DJ Diyo aan iedereen aanraden!

Feestdatum: 2024-06-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Tristan

Wij zijn blij met onze keuze voor Bob! Het is een DJ die verstand heeft van wat hij doet en wat het publiek wil horen. Kwalitatief is alles super, van overgangen tot het inschatten waar het publiek behoefte aan heeft. We zijn ook goed geholpen met de voorbereidingen en Bob heeft ook de muziek van onze openingsdans super gemixt.

Feestdatum: 2023-06-03 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Angelique

DJ Diyo(Bob) heeft op onze bruiloft gedraaid, wat een feestje zeg! Van te voren hadden we besproken wat voor feest wij in gedachten hadden en dit is ook precies geworden zoals we wilden. Iedereen danste en ging uit zijn dak. We vonden vooral de overgangen tussen de verschillende liedjes super goed gedaan waardoor je kon blijven dansen. Het contact met Bob van te voren, tussendoor en tijdens het feest is heel fijn. Echt een aanrader voor op je feest!

Feestdatum: 2022-09-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Leerdam bruiloft dj Steenwijkerdiep bruiloft dj Westervelde bruiloft dj Axwijk bruiloft dj Mijzen bruiloft dj Doetinchem bruiloft dj Callantsoog bruiloft dj Lingsfort bruiloft dj Spijkerboor bruiloft dj Helden Eghel bruiloft dj Rinnegom bruiloft dj Sint Pancras bruiloft dj Wieringerwaard bruiloft dj Azewijn bruiloft dj Akersloot bruiloft dj St. Geertruid bruiloft dj Drieborg bruiloft dj Lutjegast bruiloft dj Jellum bruiloft dj Leuvenheim bruiloft dj Strucht bruiloft dj Palemig bruiloft dj Heinenoord bruiloft dj Koegras bruiloft dj Zwijndrecht