Bruiloftsfeest met dj in Kiel-windeweer

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Kiel-windeweer tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Kiel-windeweer zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Kiel-windeweer muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Kiel-windeweer bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Kiel-windeweer Prijzen bruiloft dj Kiel-windeweer

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.5
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 600 recensies.

Monique geeft een 10

Bruiloft De Amshoff 24 juni 2019 te Kiel-windeweer

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.


Feestdatum: 2019-06-24
Feestlocatie: De Amshoff te Kiel-windeweer
Drive-in show De Amshoff

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Kiel-windeweer

De AmshoffDe Amshoff
Pieter Venemakade 93-95
9605 PL Kiel-Windeweer
0598491066
Reactie van:

DJ Diyo is zeer gastvrij en luistert goed naar zijn klanten. Hij neemt je serieus. We hebben erg positieve reacties van onze gasten gekregen. Ook naar de gasten toe was de DJ duidelijk en vriendelijk als het ging om verzoeknummers. Hij had goede apparatuur bij zich en de algehele presentatie zag er enorm verzorgd uit.

Feestdatum: 2019-06-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

12,5 jaar geleden was DJ Diyo onze bruiloftsdj en op ons jubileum deed hij het nog eens een keer dunnetjes over! In stijl. Net als wij is ook DJ Diyo gegroeid - haarfijn voelde hij aan wat de mensen op de dansvloer nodig had. Ons gezelschap was gemĂȘleerd waardoor muzieksmaken soms flink verschilden. DJ Diyo maakte een goede mix waardoor iedereen wel eventjes op enig moment op de dansvloer terechtkwam!

Feestdatum: 2019-06-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 8
10
Reactie van:

Dj Diyo heeft ons feest compleet gemaakt. De dansvloer stond continu vol en ondanks dat het net een sauna was binnen bleven de mensen los gaan. Dj Diyo maakte een mooie combinatie van iedereens muzieksmaak en zo bleef iedereen blij en swingde iedereen erop los.

Feestdatum: 2018-06-08 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
bruiloft dj Crapoel bruiloft dj Driehuis bruiloft dj Terzool bruiloft dj Vinkeveen bruiloft dj Kleine Huisjes bruiloft dj Separatiedijk bruiloft dj Kolhorn bruiloft dj Moerkapelle bruiloft dj Padhuis bruiloft dj Nieuw-Beijerland bruiloft dj Holwierde bruiloft dj Nijland bruiloft dj Schipborg bruiloft dj Zuidzijde bruiloft dj Kamperzeedijk bruiloft dj Scheveningen bruiloft dj Baarlo bruiloft dj Purmer bruiloft dj Voorst bruiloft dj Oudeschild bruiloft dj Afferden bruiloft dj Rogat bruiloft dj Oude Bildtzijl bruiloft dj Bosch en Duin bruiloft dj Bong