Bruiloftsfeest met dj in Kiel-windeweer

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Kiel-windeweer tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Kiel-windeweer zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Kiel-windeweer muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Kiel-windeweer bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Kiel-windeweer Prijzen bruiloft dj Kiel-windeweer

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.5
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.4
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 611 recensies.

Monique geeft een 10

Bruiloft De Amshoff 24 juni 2019 te Kiel-windeweer

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.


Feestdatum: 2019-06-24
Feestlocatie: De Amshoff te Kiel-windeweer
Drive-in show De Amshoff

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Kiel-windeweer

De AmshoffDe Amshoff
Pieter Venemakade 93-95
9605 PL Kiel-Windeweer
0598491066
Reactie van:

Bob is ontzettend vriendelijk, zeer proffesionele en een absolute aanwinst. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en de bijdrage die hij was op onze bruiloft. Muziek, verlichting, geluid, sfeer...het was helemaal compleet van het begin van het contact tot het eind van het feest.

Feestdatum: 2019-06-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 9
10
Reactie van:

DJ Diyo is een echte professional. De drive in show is van hoge kwaliteit, en er zijn leuke opties bij te kiezen (lichtvloer!). Hij heeft alle nummers van onze Playlist gedraaid en voelde goed aan wat op dat moment gedraaid moest worden. Er is veel gedanst en meegezongen en de vloer was vol. We hebben er van genoten!

Feestdatum: 2019-08-07 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Dj diyo is een top dj! Hij luisterd goed naar je wensen en de communicatie van te Voren is goed. We hebben van onze gasten veel complimenten gehad over de muziek en de dansvloer stond altijd vol. Wij hebben ook dankzij dj diyo een super mooi feest gehad. Willian en Marissa

Feestdatum: 2019-02-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Zandhuizen bruiloft dj Olst bruiloft dj Baal bruiloft dj Schoonrewoerd bruiloft dj Spekhoek bruiloft dj Harlingen bruiloft dj Groesbeek bruiloft dj Hasselt bruiloft dj Broeksittard bruiloft dj Nijkerkerveen bruiloft dj Krommenie bruiloft dj Nijehaske bruiloft dj Mijzen bruiloft dj Schurega bruiloft dj Balkbrug bruiloft dj Valthermond bruiloft dj Harskamp bruiloft dj Kolderveense Bovenboer bruiloft dj Nieuwgraaf bruiloft dj Bantega bruiloft dj Ossenwaard bruiloft dj Schuinesloot bruiloft dj Baflo bruiloft dj Willeskop bruiloft dj Aerdenhout