Bruiloftsfeest met dj in Klarenbeek

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Klarenbeek tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Klarenbeek zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Klarenbeek muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Klarenbeek bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Klarenbeek Prijzen bruiloft dj Klarenbeek

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.6
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.5
Gemiddelde beoordeling:

9.3 van maximaal 10 op basis van 622 recensies.

Maayke geeft een 9

Bruiloft Klarenbeek 16 september 2017 te Klarenbeek

Super fijne en professionele aanpak. Heeft ons feest precies gemaakt als wat we in gedachten hadden, zonder dat we er zelf echt over na hoefden te denken!


Feestdatum: 2017-09-16
Feestlocatie: Klarenbeek te Klarenbeek
Drive-in show Klarenbeek

Feestlocaties voor jullie bruiloft in Klarenbeek

KlarenbeekKlarenbeek
J.R. Krepellaan 7
7382 BM Klarenbeek
0553011103
Reactie van:

Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!

Feestdatum: 2020-08-28 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!

Feestdatum: 2019-05-24 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van:

Wij zijn zeer blij dat wij voor dj Diyo hebben gekozen. De communicatie was goed en op ons trouwfeest heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen gedanst heeft; dat was precies wat wij wilden. De muziek was zoals wij hadden afgesproken en dj Diyo kan de sfeer goed opbouwen. Bedankt Bob! We zouden je zo weer boeken en dus ook zeker aanraden aan anderen!

Feestdatum: 2019-10-19 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj De Steeg bruiloft dj Diepenveen bruiloft dj Alteveer bruiloft dj Noordwolde bruiloft dj Swier bruiloft dj Monster bruiloft dj Gapinge bruiloft dj Terschuur bruiloft dj Rijnsaterwoude bruiloft dj Stepelo bruiloft dj Megchelen bruiloft dj Kimswerd bruiloft dj Leeuwarden bruiloft dj Kralingen bruiloft dj Bovensmilde bruiloft dj Borger bruiloft dj Veenwoudsterwal bruiloft dj Zaanstad bruiloft dj Westerbroek bruiloft dj Dorkwerd bruiloft dj Zandhuizen bruiloft dj Nieuweschoot bruiloft dj Weerd bruiloft dj Nieuweschild bruiloft dj Megelsum