Bruiloftsfeest met dj in Klein Dochteren

Ik verzorg al zeventien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met veel plezier en passie voor muziek zorg ik er als bruiloft dj voor dat elk bruiloft onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft in Klein Dochteren tot een groot huwelijksfeest in Goes.

Ik ben een echte muziekliefhebber. Mijn uitgebreide muziek collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren '60 tot heden. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Klein Dochteren zal ik meer dan 22000 verschillende nummers mee nemen, zodat ook de gasten hun verzoekjes kunnen aanvragen.

Ik zal graag jullie bruiloft als bruiloft dj in Klein Dochteren muzikaal gaan verzorgen. Met mijn stijlvolle drive-in show en de juiste dansmuziek gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Kom eens geheel vrijblijvend langs in mijn studio en ervaar het zelf!

Ik maak jullie bruiloft in Klein Dochteren bijzonder. Maak snel een afspraak!

Een afspraak maken Meer informatie bruiloft dj Klein Dochteren Prijzen bruiloft dj Klein Dochteren

Reviews

Mijn beoordelingen waar ik trots op ben!

 Geluid 9.7
 Muziekkeuze 9.6
 Presentatie 9.6
 Playlist gebruik 9.6
Gemiddelde beoordeling:

9.4 van maximaal 10 op basis van 717 recensies.

Bruiloft DJ Diyo
9.4
717
1
10
Reactie van: Istvan

DJ Diyo is zeer professioneel en prettig om mee samen te werken. Vooraf werden duidelijk onze wensen in kaart gebracht en uiteindelijk hebben we een geweldig feest gehad! Ontzettend veel positieve reacties hebben we gekregen. DJ Diyo is echt een aanrader.

Feestdatum: 2024-06-29 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Suus

Onze ervaring met DJ Diyo is super fijn, goed, vertrouwd en ongedwongen maar serieus in zijn werk als professional. Hij luisterde goed naar onze wensen, gaf advies en was flexibel. DJ Diyo boeken zonder dj-meubel en lightset was ook geen probleem. Kortom, alles is bespreekbaar voor een fantastische avond waarop je kan vertrouwen!

Feestdatum: 2023-09-22 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
Reactie van: Linda

De nummers pasten bij ons en het publiek, ze werden lekker vlot doorgedraaid, maar niet afgeraffeld. Ook de volume van het geluid was fijn, de niet-dansers konden nog een gesprek voeren en de dansers konden lekker dansen! Dat maakte het voor iedereen een topfeest en we zijn heel blij met onze keuze voor DJ Diyo

Feestdatum: 2022-07-01 Bekijk deze reactie
1
Cijfer: 10
10
bruiloft dj Boekelo bruiloft dj Bosch en Duin bruiloft dj Nieuwebrug bruiloft dj Noordeinde bruiloft dj Mijdrecht bruiloft dj St. Gerlach bruiloft dj Dordtse Biesbosch bruiloft dj Kilder bruiloft dj Deersum bruiloft dj Montfoort bruiloft dj Ven-Zelderheide bruiloft dj Oosterwijk bruiloft dj Sexbierum bruiloft dj Schuilingsoord bruiloft dj De Horst bruiloft dj Slangenburg bruiloft dj Wahlwiller bruiloft dj Junne bruiloft dj Ruinerwold bruiloft dj Zandvoort aan Zee bruiloft dj Brandeburen bruiloft dj St. Maartenszee bruiloft dj Broeksterwoude bruiloft dj Kamperland bruiloft dj Venebrugge